Wilders heeft gelijk: er moet een einde komen aan de islamisering van Nederland

Geen categoriefeb 22 2016, 14:00
Oh nee, schrijf ik dat nou echt?!
Je mag het eigenlijk niet zeggen -- zeker niet als je het leuk vindt om je in bepaalde kringen te begeven -- maar ik doe het toch: Geert Wilders heeft gelijk, er moet een einde komen aan de islamisering van Nederland. En wel meteen.
In een interview met de NOS zegt de PVV-leider dat hij geen concessies zal doen op dit vlak om na de volgende verkiezingen te kunnen regeren. Nederland moet gedeislamiseerd worden. Willen potentiële regeringspartners daar niet aan meewerken dan neemt de PVV gewoon niet deel aan een coalitie. Jammer, maar helaas.

"Als de islam meer voet aan de grond krijgt in West-Europa, is er geen vrijheid meer en valt er niks meer te kiezen."

Natuurlijk gaat dit niet over de islam an sich. Als er honderdduizenden Nederlandse moslims waren die een verlichte versie van hun geloof aanhingen was er geen enkel probleem. Helaas is dat niet zo: de meeste moslims -- zeker nieuwkomers -- hangen een versie aan van de islam die onnederlands en anti-vrijheid is. Uit onderzoek blijkt zelfs dat veel Nedermoslims geloven dat de Sharia belangrijker is dan de Nederlandse wet. En nee, die Sharia is bepaald niet verlicht: het is een barbaars, middeleeuws rechtssysteem dat het bestaan van mensenrechten ontkent.
Nou ja, van moderne mensenrechten. De rechten die dit kwalijke systeem wel erkent zijn het 'recht' van de man om zijn vrouw te onderdrukken, het 'recht' van moslims om andersdenkenden als vuil te behandelen, en het 'recht' van moslims om afvallige moslims niet alleen te verketteren, maar zelfs te straffen - door middel van de dood. Heel gek, maar op de één of andere manier vind ik dat niet bij Nederland passen.
Blijkbaar is het tegenwoordig hate speech om dit hardop te zeggen in dit land, maar daar heb ik lak aan. De versie van de islam die de meeste moslims aanhangen hoort niet thuis in ons land. Nu niet, twintig jaar geleden niet, nooit niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten