Afschuwelijk: ISIS geeft verkrachtingspillen aan seksslavinnen, zodat ze langer misbruikt kunnen worden

Geen categoriemrt 13 2016, 12:00
De onvoorstelbare gruwelijke praktijken van ISIS zijn even ijzingwekkend als meedogenloos. Niet in de laatste plaats voor de seksslavinnen.
ISIS zegt een religieuze instelling te zijn, maar de maniakale verkrachtingsbeesten kennen in werkelijkheid God noch gebod. Ze misbruiken maar raken, en laten abortussen uitvoeren bij de vleet. De duizenden Yezidi-seksslavinnen die onderling vrij verhandeld worden tussen de Abu's en de Mohammeds zijn er de getraumatiseerde slachtoffers van:

Vrouwen en meisjes die als seksslaaf worden gehouden door Islamitische Staat, krijgen systematisch voorbehoedsmiddelen toegediend om te voorkomen dat ze zwanger worden. Zwangerschap betekent volgens de regels van IS dat de vrouwen niet langer kunnen worden verkracht. Dat meldt The New York Times zaterdag (plaatselijke tijd) na gesprekken met ontsnapte slachtoffers en hulpverleners.

Daarom krijgen de vrouwen toegediend wat de ISIS-strijders zelf 'verkrachtingspillen' noemen: anticonceptiepillen die moeten voorkomen dat de slavinnen zwanger raken. Gebeurt de zwangerschap tóch, dan wordt onmiddellijk overgegaan tot een abortus.
Zwangere vrouwen mogen immers niet misbruikt worden, aldus de ISIS-leiding. Er zouden dan misverstanden kunnen ontstaan over wie de vader is, en dat moeten we niet hebben in een netjes en geordend kalifaat (of wat die gekken zichzelf dan ook wijsmaken). Maar niet-zwangere vrouwen, zelfs jonge meisjes? Allemaal fair game aldus de verkrachtingsspecialisten uit Raqqa en omstreken.
Het wordt hoog tijd dat we Syrië en Irak eens komen binnenrollen met tanks en zwaar geschut. Het wordt tijd om deze ultragruwelijke bende genaamd ISIS eens permanent een plek te gaan geven naast Bin Laden op de bodem van de oceaan. Van Alluha Akbar naar Ablublublublub!
En de yezidi-vrouwen te bevrijden van deze kwaadaardige verschrikking. Wat hen overkomt is zo ongeveer het gruwelijkste lot wat je kan treffen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten