Deze vrouw lijkt het onderwerp van de foto, maar kijk eens achter haar...

Geen categoriemrt 23 2016, 21:00
Bovenstaande foto lijkt gewoon een portret van een vrouw, maar niet iedereen ziet even goed wat er in de achtergrond aan de gang is...
Fotografe Hayley Morris-Cafiero is een vrouw met een talent, maar ook met een opmerkzaamheid: ze had door dat waar ze ook gaat of staat mensen het toch niet kunnen laten om naar haar te gaan staan staren.
Het zal te maken hebben met haar misschien, ehm, minder ideale lichaamsgewicht, maar het is daardoor niet minder vervelend of vernederend.
WW2
Hayley verzon daarom een list: ze zette een camera met een zelfontspanner neer, en besloot daarna in de omgeving iets te doen wat als onverdacht zou worden ervaren - zonnebrandcrème opsmeren, telefoontje plegen, uitrusten op een trap. En verdomd, dan zien wij het ook: waar Hayley ook komt, ze wordt gigantisch nagestaard:
WW5
En sommigen zijn helemáál onbeschoft en nemen een gigantisch loopje met de vrouw:
WW9
Echt asociaal. Natuurlijk is het gezonder om een lager lichaamsgewicht te hebben, maar niets of niemand geeft je het recht om iemand die niet aan die standaard voldoet zó te kleineren. Dat is echt hemeltergend tragisch, en ook nog eens heel gemeen.
WW
Heel stoer dus, van Hayley, dat ze zich niet laat kisten en deze ongegeneerde pestkoppen gewoon lekker op de foto zet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten