Donald Trump doet net alsof ISIS achter hem aanzit. Lachwekkend!

Geen categoriemrt 13 2016, 8:00
Een politieke bijeenkomst van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump werd gisteren verstoord door een demonstrant die het podium op poogde te klimmen. Volgens Trump was het een ISIS-aanhanger, wat een ontzettend zotte theorie is.
Terwijl Donald Trumps 'Air Force Blonde' net geland was in Ohio en fungeerde als achtergrond voor een toespraak van de koploper in de Republikeinse verkiezingsrace, probeerde een man het podium op te klimmen. De Secret Service was de verstoorder uiteraard te snel af.
Een angstaanjagend moment, want als deze man bewapend was geweest had het nog wel eens anders af kunnen lopen.
Maar Trump zou Trump niet zijn als hij dat moment vervolgens niet probeerde volledig te exploiteren en uit te buiten voor electoraal gewin. Zo kwam de zakenman uit New York later die dag aanzetten met een idiote theorie, namelijk dat ISIS zojuist had geprobeerd hem uit te schakelen:

Donald Trump repeatedly claimed Saturday that a man who rushed the stage during a rally in Dayton, Ohio, was “ISIS-related.” It appears, however, that the GOP frontrunner was instead fooled by an old, fake video meant to mock the man.

The man, Thomas Dimassimo, was arrested by Secret Service, then released later Saturday. Trump said numerous times during a rally in Kansas City, Missouri, that the man had connections to ISIS and harshly criticized his release.

Donald Trump - die enkele jaren geleden naam en faam maakte met allerlei speculatie over Obama's vermeende nep-geboorte in de Verenigde Staten - had weer eens een nieuwe complottheorie gevonden om aan te hangen.
Laten we maar met de deur in huis vallen: het is ronduit onwaarschijnlijk dat ISIS ome Donald iets wil aandoen. De reden is simpel: verdeel en heers. Trump is momenteel bezig met de Amerikaanse bevolking te verdelen, en leidt bovendien de aandacht af van wat er allemaal in Syrië gebeurt. Dat is gunstig voor ISIS, die daar momenteel gewoon aan het verliezen is.
Daarnaast is Trump net als ISIS een handelaar in angst - hij streeft voor een deel hetzelfde doel na als de Syrisch-Irakese terreurorganisatie, want allebei willen een doodsbange Amerikaanse bevolking. Eén Donald Trump is daarbij meer waard dan twintig onthoofdingsvideo's.
Mocht Trump het zelfs tot president schoppen, dan is er nog meer reden voor ISIS om te juichen: Donald Trump heeft geen enkele militaire ervaring, en zal waarschijnlijk een enorm ineffectieve commander in chief zijn. De islamitische terroristen lachen in hun vuistjes als hun grote tegenstander aangevoerd zal gaan worden door... dát.
Laten we dus hopen dat Trump binnenkort verslagen wordt door één van zijn Republikeinse uitdagers (Ted Cruz lijkt de beste papieren te hebben). Podia die bestormd worden, ISIS-beschuldigingen, demonstraties die uitlopen op massale knokpartijen.. ik heb het namelijk wel weer gehad met die onfrisse ellende.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten