Amerika-hatende terroristen omarmen de McDonald's: "Goed voor wanneer je haast hebt!"

Geen categorieapr 30 2016, 12:00
"I'm loving it," zeggen de vele tevreden klanten van snackbarketen McDonald's. Onder deze mensen gek genoeg ook... de moordlustige terroristen van de Taliban.
Westerse uitvindingen zijn bijzonder slecht! Althans, als je moslimterroristen op hun blauwe ogen moet geloven, dan is dat zo ongeveer de moederwaarheid die ten grondslag ligt aan alle andere waarheden. Maar wanneer puntje bij paaltje komt, blijkt dat we in de Verenigde Staten en Europa toch niet zo héél gek zijn met onze hersenspinsels.
Neem nu zoiets oer-Amerikaans als de McDonald's. Amerika-haters hebben deze fastfoodketen al sinds jaar en dag aangemerkt als zo'n beetje het ultieme voorbeeld van waarom de Verenigde Staten van de aardbodem geveegd zouden moeten worden. Maar eigenlijk is zo'n 'Mac' toch wel verdomde handig als je snel even een snackmaaltijd naar binnen wilt schuiven. Dat moet eigenlijk iedereen wel toegeven, en niet in de laatste plaats... de Taliban.
ttp-taliban_3-3-2014_139834_l
Het zit zo: in Quetta wordt een nieuwe vestiging geopend van de toko met de welbekende rode M. Aangezien Quetta ook de officieuze hoofdstad van de Taliban is, zou je verwachten dat tegen een dergelijk Amerikaans kruisvaardersrestaurant wat kinderen vergiftigt (of zoiets). Maar niets van dat alles. De Taliban vindt het eigenlijk wel prima oké:

A senior member of the Afghan Taliban told NBC News he had once tried McDonald's food in the Pakistani city of Karachi but it was "too expensive" and tasteless. He said that Taliban fighters preferred mutton and rice.

However, he conceded that McDonald's was "good when you are in a hurry and have no access to proper food."

Kijk eens aan: het moet weliswaar worden gezegd met een "ja maar het is ook duur en schapenvlees is lekkerder", maar daar is dan toch de schoorvoetende overgave: niet alles wat Amerikaans is, is slecht.
Nou dat is mooi meegenomen nietwaar? De Taliban omarmt de Westerse vrijheid een héél klein beetje. Nu de tulbandterroristen lekker aan het smullen zijn van de Big Macs, is wellicht de volgende stap het afzweren van geweld en toegeven dat de islam toch niet helemaal je van het is. Of is dat dan weer teveel gevraagd?
Hoe dan ook: de Taliban krijgt voor hun goede gedrag van mij vandaag een Happy Meal:
happy-meal-box-477x355px_0
Aardig hè? Nu jullie weer!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten