Heb jij iets gezien? Bel dan onmiddellijk de politie! Vrouw zwaargewond na aanrijding op Koningsdag

Geen categorieapr 29 2016, 17:16
Nachtmerrie op Koningsdag: de vrouw is zo ernstig gewond dat ze niet eens een verklaring heeft kunnen afleggen.
De politie is op zoek naar de dader van een aanrijding in Amsterdam. Twee vrouwen liepen over de Prinsengracht rond 18:15, toen één van hen plotseling werd aangereden door een fietstaxi die met hoge snelheid de bocht omkwam. Wat eerst een gezellig feest was, veranderde op slag in een absolute nachtmerrie. De vrouw viel met haar hoofd hard tegen een stoeprand, en raakte ernstig gewond. Zo ernstig, dat ze tot nu toe niet eens een verklaring heeft kunnen afleggen tegen de politie over het voorval.
De bestuurder van de fietstaxi, een man van zo'n 25 jaar, reed schandalig genoeg gewoon door na de aanrijding, en liet de vrouw bloedend achter. Hij reed in de richting van de Berenstraat. De politie is nu op zoek naar de doorrijdende bestuurder én naar getuigen van het ongeval. Passagiers van de fietstaxi bijvoorbeeld, of mensen die toevallig langsliepen en zich nog niet hebben gemeld.
Dus: was jij op Koningsdag in Amsterdam, of ken je mensen die toen in Amsterdam aan het feesten waren in de Grachtengordel omstreeks 18:15? Misschien hebben ze het ongeval zien gebeuren, of hebben ze rond die tijd een fietstaxi hard zien rijden. Het is belangrijk dat elke getuige die mogelijk meer weet, zich meldt bij de politie. Weet je meer? Aarzel niet, en bel de politie op 0900-8844.
Laten we er samen voor zorgen dat deze wegpiraat wordt gepakt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten