Islamitische school in Groot-Brittannië leert leerlingen: joden willen de wereld veroveren!

Geen categorieapr 02 2016, 21:00
Welkom in het nieuwe Groot-Brittannië waar antisemitisme volstrekt normaal is. Met dank aan islamitische nieuwkomers én wegkijkende progressieven.
Niets aan het handje jongens! Heeft vast helemaal niets te maken met het islamitische karakter van de school. Echt niet!

A private Muslim school in the north of England is teaching its students that Jews are plotting to take over the world, and its founder quotes a notorious anti-Semitic tract in the written material he disseminates.

Islamic Tarbiyah Academy in Dewsbury, Yorkshire heeft ongeveer 140 leerlingen die na afloop van hun normale schooldag langskomen om een zogenaamd islamitische opleiding te krijgen naast hun gewone opleiding aan de basisschool. De academie baseert haar lesmateriaal voor een groot deel op het gedachtegoed van haar grondlegger, Mufti Zubair Dudha.
Hoewel die mufti volgens de academie een bijzonder gerespecteerd man is denken critici daar net een beetje anders over. Dudha heeft er namelijk een handje van om de Protocollen van de wijzen van Sion te citeren in zijn pamfletten. Die 'protocollen' zijn een fictief verslag van joodse leiders die plaatsgevonden zou hebben in 1897. Hun voornaamste doel: de wereld te veroveren door de moraal en normen en waarden van het westen te ondermijnen.
Het moge duidelijk zijn dat die protocollen vervalst zijn -- ze zijn geschreven door Russische antisemieten die ze vervolgens verspreidden in de hoop om jodenhaat aan te wakkeren -- maar daar hebben Dudha en andere antisemieten lak aan. Zij doen net alsof de protocollen echt zijn en gebruiken ze om alle joden in een kwaad daglicht te stellen.
Daarnaast heeft Dudha geschriften geschreven waarin organisaties waarin vrouwen en mannen vrijelijk met elkaar omgaan kwaadaardig worden genoemd, waarin hij zich uitspreekt voor een verbod op televisiekijken, en waarin hij moslims vertelt dat ze zich niet mogen aanpassen aan de Britse cultuur. In andere pamfletten zegt hij islamitische vrouwen dat ze niet buitenshuis mogen werken en dat ze, als ze naar buiten gaan, zich altijd volledig bedekken door een burka te dragen.
Met andere woorden, het is op zich al een grof schandaal dat Dudha's geschriften gepubliceerd worden, laat staan dat jonge, beïnvloedbare kinderen daarmee geconfronteerd worden.
Hebben de Britten de moed om hier iets aan te doen? Of zijn ze daar nog steeds te politiekcorrect voor?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten