Kat is 5 jaar lang vermist. Dan gebeurt het onvoorstelbare

Geen categorieapr 22 2016, 18:00
Kun jij het je voorstellen dat je je favoriete huisdier vijf jaar lang niet kan vinden?
Het moet een ongelooflijk slecht gevoel zijn. Als mensen bouwen we immers een bijzonder hechte band op met onze huisdieren, en dan met name met honden en katten.
Amanda Handcock had vijf jaar geleden al vier jaar lang een kat van wie ze bijzonder veel hield. Hij heette Ralph. Op een dag verdween het beestje opeens. Amanda deed er alles aan om hem weer te vinden, maar het had geen zin: Ralph was weg.
Leefde hij nog? Was hij ontvoerd? Had iemand anders hem in huis genomen? Het waren allemaal vragen die Amanda niet kon beantwoorden. Ze kon alleen maar haar best doen om hem te vinden.
Na een aantal jaar ging ze er natuurlijk vanuit dat ze haar kat nooit meer terug zou zien. Hoewel ze daar uiteindelijk mee leerde leven had ze er nooit écht vrede mee. Er was namelijk gewoon te veel onduidelijkheid over zijn lot.
Ongelooflijk genoeg vond de lokale reddingsdienst in North Melbourne onlangs een kat. Het beestje was duidelijk al tijden volwassen, maar nog niet bejaard. De kat werd meegenomen.
Al snel zag de dierenarts dat de kat een microchip had. Deze werd gescand, waarna het meteen duidelijk werd dat hij toebehoorde aan ene Amanda Handcock. Helaas was zij in de tussentijd verhuisd.
Door wat te zoeken werd Amanda echter gevonden op haar nieuwe adres. Enkele dagen geleden werd ze gebeld: haar kat, die vijf jaar geleden verdween, was gevonden!
Amanda ging meteen terug naar North Melbourne, waar ze herenigd werd met Ralph. Ze kon haar geluk niet op.
Het mooiste van dit alles? Ralph was net zo gelukkig. Toen hij herenigd werd met zijn eigenaar zette hij zijn pootje meteen op Amanda's borst, waarna hij fanatiek begon te spinnen. Ook hij begreep dat hij eindelijk dus "thuis" was. Want ja, thuis is waar de mensen zijn van wie je houdt. Dat geldt zelfs voor katten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten