Man haalt de werkbank van zijn overleden vader uit elkaar. Dan ontdekt hij deze prachtige boodschap

Geen categorieapr 28 2016, 14:00
De romantische boodschap was al die tijd verborgen gebleven.
Toen een man de oude werkbank van zijn vader uit elkaar haalde, kwam hij iets ongelooflijks tegen. De vader van deze man is afgelopen februari overleden op 51-jarige leeftijd. Een enorme klap voor zijn vrouw en zijn kinderen, die hun geliefde echtgenoot en vader moeten missen. Deze week besloot de zoon dan toch om de oude werkbank van z'n vader uit elkaar te halen en op te ruimen – niemand gebruikte hem meer.
Toen hij het werkblad omdraaide, leek het wel alsof het al die tijd de bedoeling was dat dit zou gebeuren. Er stond namelijk een prachtige brief op het tafelblad:
Love-Letter-Workbench

"Ik hou van je, Becca. Wat voor dag je dit ook leest, ik hoop dat het een mooie dag is. Jij kwam voor mij als een geschenk uit de hemel. Deze dagen zijn de mooiste van mijn leven, en ik ben zo blij dat jij in mijn leven bent. Ik weet niet of je dit ooit zult lezen, maar als je dit leest, weet dan dat ik ongelooflijk veel van je hou. Als er één ding is dat ik wil in het leven, is dat ik net zo goed voor jou ben als jij voor mij. Als ik dat kan doen, zal ik de gelukkigste man zijn. Ik hou van je, prachtige vrouw. Mason."

De liefdesbrief was ondertekend door zijn vader. Wat een romanticus... Kennelijk had hij hem nooit verstuurd aan zijn vrouw, maar achtergelaten op de werkbank zodat ze hem ooit zou vinden.
In plaats daarvan werd de brief ontdekt door zijn zoon, die een foto op Imgur zette. Door de brief te delen met de hele wereld, hoopt hij de wereld een wat mooiere plek te maken:

"Het enige dat ik van jullie vraag, is om van elkaar te houden zodat er vrede kan zijn. Laat de wereld mooier achter dan je hem hebt gevonden."

Wat ongelooflijk ontroerend. Hij dacht dat zijn vader er niet meer was, maar maanden na zijn dood vond hij toch nog een bericht van hem. Een bericht met een prachtige boodschap aan zijn vrouw. Hopelijk geeft dit het gezin wat troost voor hun grote verlies.
http://imgur.com/gallery/0IarAw3
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten