Overvallers proberen zijn collega te beroven. Dan leert deze MMA-vechter ze een keiharde les

Geen categorieapr 02 2016, 13:00
Criminelen vallen zijn collega aan, maar hij trapt ze zonder pardon in hun gezicht.
Als je door het leven wilt gaan als crimineel, moet je ook rekening houden met de consequenties. Één van die consequenties is dat je keihard op je donder kunt krijgen als je de verkeerde persoon probeert te beroven... In films als Ocean's Eleven of Inside Man zie je dat berovingen zorgvuldig worden gepland, maar daar hebben deze dieven kennelijk geen les uit getrokken.
Screen Shot 2016-04-02 at 11.48.13
Ze proberen namelijk de collega van deze man te beroven. Overdag staat Mayura in zijn winkel sigaretten, tijdschriften en loten te verkopen, maar na werktijd verandert hij in een keiharde MMA-vechter. MMA staat voor Mixed Martial Arts, oftewel gemengde vechtsporten. Dat betekent dat de hardste elementen van alle vechtsporten samenkomen in één brute vechtkunst. In zijn land van herkomst, Sri Lanka, was Mayura zelfs vijf keer landskampioen. Niet echt een jongen om ruzie mee te zoeken! Kijk maar wat er gebeurt:
https://www.youtube.com/watch?v=8tn1I07k0Bs
Mayura's collega komt net terug van de bank als hij op de parkeerplaats wordt besprongen door dieven. Mayura legt uit wat hij deed:

"De eerste gast trapte ik gewoon in zijn gezicht, en daarna gaf ik de ander een klap in zijn gezicht."

Wat verwacht je dan ook van iemand die al talloze keren in de ring heeft gevochten?
Screen Shot 2016-04-02 at 11.48.28
De overvallers hebben al heel snel door dat ze beter kunnen vluchten, en haasten zich naar hun vluchtauto. Één van de criminelen ligt nog op de parkeerplaats, maar als Mayura op hem afloopt, besluit hij dat vluchten geen zin meer heeft. Mayura zorgt dat de crimineel geen gekke dingen probeert te doen:

"Ik schopte hem net zo lang totdat hij bleef liggen op de grond."

Screen Shot 2016-04-02 at 12.09.46
Aii... Pijnlijk! Net goed voor deze overvallers – hopelijk hebben ze hun lesje geleerd. De achtergebleven crimineel is gearresteerd door de politie, dus die zal voorlopig geen kwaad meer doen. En Mayura zal vast niet meer snel overvallen worden! Met zo'n vechtsporter valt immers niet te spotten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten