Sharia4Belgium imam sprak in Boskoop

Geen categorieapr 27 2016, 9:00
En de politiek zich maar afvragen hoe het toch kan dat veel moslimimmigranten/allochtonen absoluut niet integreren in de Nederlandse samenleving.
Nou, misschien dat het iets te maken heeft met het feit dat ze naar dit soort imams luisteren?

De omstreden Belgische imam Tarik Chadlioui heeft afgelopen weekeinde een bezoekje aan Nederland gebracht. De imam, die ook wel bekend staat onder de naam Tarik Ibn Ali, sprak in de Arrahman moskee in Boskoop.

Op de Facebookpagina van Chadlioui is te zien dat hij onder meer de gelegenheid kreeg om jonge, naïve kinderen te indoctrineren:
Screen Shot 2016-04-27 at 11.02.09
Let wel, deze man -- die door Nederlandse moslims wordt voorgesteld aan hun kinderen -- was lid van Sharia4Belgium, een organisatie die door de rechter bestempeld is als "een terroristische organisatie die misdrijven wilde plegen in België en daarbuiten." Op de één of andere manier maakt dat hele massa's Nederlandse moslims geen bal uit en laten ze hem hun kinderen indoctrineren met zijn radicale versie van de islam.
En dat is het echte probleem hier, niet Tarik Chadlioui zelf. Als die man op zichzelf stond kon je hem wel negeren en zelfs uitlachen (met zijn achterlijke baard en kleding). Maar dat is niet zo: hij krijgt alle ruimte om jonge kinderen te beïnvloeden, en dat betekent dat we daar op termijn nog flink last van krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten