Vader van verkracht baby-meisje hakt handen af van verkrachter

Geen categorieapr 22 2016, 17:00
Deze boze vader neemt het heft in eigen hand. En wie kan hem dat kwalijk nemen?

Een vader heeft de 17-jarige jongen die zijn acht maanden oude dochtertje verkracht zou hebben, zelf gestraft. Hij bond hem vast aan een boom en hakte zijn handen af. Dat gebeurde dinsdag na een rechtszitting over de verkrachting, melden lokale media.

De jongen, die uit hetzelfde dorp komt in India, liep mee met de vader toen die hem vroeg of ze met elkaar over een schikking konden praten. Dat was een val: de jongen werd daarna vastgebonden aan een boom en bestraft.
Hoe? Door hem zijn handen af te hakken. Daarna sloeg de vader van de baby op de vlucht. De enige reden dat de verkrachter nog in leven is, is dat buurtbewoners hem vonden en hem naar het ziekenhuis brachten.
Hij ligt nu in kritische toestand in het ziekenhuis.
Toen de jongen 14 jaar oud was betrapte de moeder van een baby'tje hem terwijl hij haar kleine dochtertje verkrachtte, een baby van acht maanden oud. De vader van de baby heeft nu dus wraak genomen.
Natuurlijk moeten we dat allemaal heel barbaars en onacceptabel vinden, maar op de één of andere manier kan ik me hier niet boos om maken. Als ik de vader van het verkrachtte meisje was had ik waarschijnlijk precies hetzelfde willen doen. Het enige wat mij daar mogelijk van weerhouden had is mijn geloof in God én in de rechtsstaat. Maar als je in een land leeft waar die rechtsstaat minder indrukwekkend is kan ik me er zeker iets bij voorstellen dat je het recht maar in eigen hand neemt. Ja, ook op deze gruwelijke manier.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten