Wie ging er dood bij The Walking Dead? Een gelekt geluidsbestand onthult kennelijk wie het is...

Geen categorieapr 09 2016, 13:00
Fans van tv-serie The Walking Dead doen er uiteraard verstandig aan de hieropvolgende woorden in acht te nemen: spoilers, spoilers, spoilers!
Wie afgelopen week de bloedstollende finale van het zesde seizoen van The Walking Dead heeft gezien, zag daar de langverwachte en gevreesde Negan het strijdtoneel betreden. En - zoals we van deze bloederige zombieserie inmiddels wel gewend zijn - ging die entree uiteraard gepaard met bloedvergieten.
We zagen hoe Negan elf van onze favoriete hoofdrolspelers op een rij zette, en langs ze paradeerde met een in prikkeldraad gewikkelde honkbalknuppel die luistert naar de naam 'Lucille'. Na minutenlang zowel personages als kijkers peentjes te hebben laten gezweet, slaat de beruchte leider van de 'Saviors' toe, en slaat één van de geliefde hoofdrolspelers van de serie finaal dood. Bloed spat tegen de camera, en we horen hoe Negan net zo lang op z'n slachtoffer blijft inbeuken totdat hij het loodje legt.
negan-178221
Eén ding voor ons kijkers: de camera laat tijdens de slachtpartij alleen Negans gezicht zien, en we weten dus niet wíé er zojuist door de moordlustige rovershoofdman om het leven is gebracht. Het zevende seizoen van The Walking Dead gaat ook pas in oktober in première, dus tot die tijd zullen we niks definitiefs weten. Tenzij... yep, daar heb je ons voor
Op het internet is namelijk audiomateriaal opgedoken van een eerdere edit van de veelbesproken aflevering. In deze versie is de brute moord op één van de personages nog géén bloedstollende cliffhanger, en kunnen we duidelijk vernemen wie dankzij Lucille de eeuwige jachtvelden mag opzoeken.
Wie het is? Houd je vast.
Het is...
Glenn. Sorry jongens! Glenn is er al bij sinds de allereerste aflevering van The Walking Dead, maar lijkt na zes seizoenen aan het einde van z'n Latijn gekomen te zijn:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/04/TWD_Negan.mp4"][/video]
Aan het einde kan je volgens veel fans Maggie (zijn vrouw, tevens moeder van z'n ongeboren kind) duidelijk 'Glenn! Glenn!' horen roepen. En waarom zou ze dat roepen tenzij Negan juist hém had uitgekozen om een gewelddadige dood te laten sterven?
Aii.. Aii... Aii... Tenzij er dus iets heel geks aan de hand is, zullen we aankomend seizoen van The Walking Dead het dus moeten stellen van één van de personages van het allereerste uur. Gelukkig hebben we de hele zomer om ons daar op voor te bereiden.
Rust in vrede, Glenn!
screen-shot-2016-03-15-at-11-34-19-am
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten