AIVD: Syriëgangers zijn al vanaf 9 jarige leeftijd gevaarlijk

Geen categoriemei 04 2016, 12:00
De Hitlerjugend is terug van weggeweest.
Toen in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog de nazisoldaten feitelijk jonge jongens in uniform bleken te zijn, keek de wereld verbaasd toe. Het waren weliswaar jochies, maar ze vochten met ontzettend veel passie. Sterker nog, ze waren misschien wel extremer dan hun vaders (die ondertussen het leven gelaten hadden of elders aan het strijden waren).
Deze jongens waren lid van de Hitlerjugend. Vanaf hun geboorte waren ze geïndoctrineerd met het nazisme; iets anders hadden ze niet gekend. Het was een fundamentalistische religie én een politieke ideologie voor ze.
Die geschiedenis herhaalt zich nu, hoewel niet met West-Europeanen, maar met moslims:

De AIVD beschouwt minderjarige Syriëgangers vanaf hun negende jaar als dermate bedreigend dat ze een aparte registratie krijgen... De AIVD krijgt steeds meer signalen dat minderjarigen worden getraind en deelnemen aan de gewapende strijd. Jongens kunnen vanaf hun negende terecht in militaire trainingskampen, meisjes van die leeftijd krijgen les in hoe ze hun toekomstige man moeten bijstaan in de gewapende strijd.

Het is dieptriest, al helemaal omdat deze jongens eigenlijk te jong zijn om te begrijpen dat ze Het Kwaad dienen, maar als ze op het slagveld staan zullen ze natuurlijk uitgeschakeld moeten worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten