André Hazes Jr. (22) en zijn Monique (38) krijgen een zoon. Maar zal die zijn oma ooit leren kennen?

Geen categoriemei 26 2016, 11:00
Dré heeft al maanden geen contact meer met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne.
Vorige week werd het mooie nieuws bekend: de familie Hazes kan rekenen op een nieuwe telg, want André Jr. en zijn vriendin Monique verwachten een zoon. Als het aan André ligt zal het mannetje de familietraditie voortzetten in zijn naam: op Instagram spreekt de zanger al van "een nieuwe André Hazes Jr."
De baby mag dan een rijke familietraditie meedragen, maar zal hij zijn familie wel kennen? André Jr. heeft al meer dan een halfjaar geen contact met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne, en de kans is dus groot dat de baby het zonder oma en tante van vaderskant zal moeten stellen. De breuk tussen André Jr. en zijn moeder en zus heeft vooral te maken met de leeftijd van zijn vriendin Monique, die maar liefst 16 jaar ouder is dan de zanger. De ruzies hierover liepen zo hoog op, dat André besloot om alle contact te verbreken:

"We hebben afscheid genomen, en dat was het dan. In één klap was ik mijn moeder en zus kwijt. Misschien is 'kwijt' niet het juiste woord, want ze leven nog. Maar ik spreek en zie ze niet meer. Het was heel naar om elkaar gedag te zeggen en de deur dicht te doen. Maar voor nu is dat het beste. Ook zakelijk heb ik me losgeweekt van mijn moeder. Ik heb mijn eigen bedrijf. Het was een moeilijk, emotioneel besluit waar ik nu leer mee om te gaan. Ik heb voor mezelf gekozen, voor mijn eigen leven."

Die breuk lijkt nog steeds behoorlijk definitief. Monique postte onlangs een foto van haar en André's families, die ze het blijde babynieuws hadden verteld:
https://www.instagram.com/p/BFpX9dXnF_B/?taken-by=moniquenoell
Leuke kiekjes... Maar Rachel en Roxeanne zijn op de familiefoto's nergens te bekennen. Maar is André's baby geen mooie aanleiding om het contact met moeder en zus weer aan te knopen? De zanger sprak de hoop uit dat zijn zoon een echte oma mag hebben – en noemde daarbij moeder Rachel bij naam. Maar Roxeanne liet alvast weten dat ze een hereniging helemaal niet ziet zitten, ook niet omwille van de baby:

"Dus omdat er een baby komt, is straks alles weer goed? Daar zal meer voor moeten gebeuren. Ik weet niet wat."

Tja. Zou dit ooit nog goedkomen? Het is toch te hopen voor de baby dat hij straks ook gewoon zijn tante Roxeanne en oma Rachel leert kennen – wel zo gezellig! Je hebt je familie niet voor het uitkiezen, en niet iedere familie is perfect. Maar het is en blijft familie. Hopelijk begrijpen André Jr., Roxeanne en Rachel dat ook... Grijp nou die kans, maak het goed, praat het uit! De geboorte van een nieuw Andréetje is een prachtige aanleiding voor een verzoening.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten