Bruidsmeisje staat klaar voor bruiloftsfoto's. Dan hoort ze iets gillen waardoor ze ineens in een meer springt

Geen categoriemei 26 2016, 20:00
Wat zou jij doen als je hoorde dat een kleine baby in nood was en jij juist schitterende kleren hebt aangetrokken omdat één van je familieleden of een goede vriendin van je trouwt?
En stel nou dat de baby een gansje is: een lieve vogel, zonder meer, maar een dier.
Tel daar nog eens bij op dat je niet zomaar een gast bent op de bruiloft, maar een bruidsmeisje.
Zou jij het gansje redden?
Deze jongedame stond namelijk klaar voor de foto's toen ze opeens een gansje hoorde gillen. Ze keek om zich heen en zag dat een andere watervogel het arme beestje probeerde te verdrinken: hij werd onder water gedrukt en kon zich niet verzetten.
Hoewel Faye een schitterende jurk aan had rende ze onmiddellijk het water in waar ze de babygans redde. Ze haalde hem boven water en nam hem vervolgens mee naar de kant. Eenmaal daar werd het gansje gecontroleerd waarna hij weer vrij werd gelaten.
Een mooi verhaal, maar het wordt nog mooier. De bruiloftsfotograaf, Rosie Hardy, maakte namelijk schitterende foto's van de actie:
[caption id="attachment_138945" align="aligncenter" width="824"]Rosie Hardy (bron: Facebook) Rosie Hardy (bron: Facebook)[/caption]
[caption id="attachment_138946" align="aligncenter" width="830"]Rosie Hardy (bron: Facebook) Rosie Hardy (bron: Facebook)[/caption]
Na reddingsactie werd Faye toegezongen door de andere bruidsmeisjes en gasten; iedereen vond het geweldig wat ze deed... en niemand van hen zal dit schitterende moment ooit vergeten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten