Christelijke man stopte islamitische pestkoppen die christenmeisjes treiterden. Werd daarna gearresteerd voor 'godslastering'

Geen categoriemei 28 2016, 12:00
Een Pakistaanse man kan z'n dagen slijten in de cel. Waarom? Hij is gearresteerd vanwege 'godslastering'. Zijn misdaad was het opkomen voor christelijke meisjes die gepest worden door moslimbullebakken.
In sommige landen word je al gearresteerd vanwege godslastering als je een moslim alleen al op een ongelukkige manier in de ogen kijkt. Eén zo'n land is Pakistan, waar Liaquat Usman door de politie werd afgevoerd omdat hij zogenaamd godslasterende afbeeldingen op Facebook geplaatst had.
In werkelijkheid was het enige wat Usman gedaan had het opkomen voor christelijke meisjes die getreiterd werden door pestkoppen van islamitische origine. Zijn vrouw vertelt het hele verhaal:

"My husband stopped some boys from teasing girl students. A couple of days ago the boys manhandled Usman.

Instead of arresting the boys, police arrested Usman saying a complaint against him has been lodged for committing blasphemy,"

Het bizarre? De zogenaamd 'godslasterende' plaatjes waren helemaal niet door deze man geplaatst. Iemand anders had ze op Facebook gezet, en de naam van de man 'getagd' bij deze foto's (alsof hij er zelf in voorkwam), zodat ze ook zouden verschijnen op zijn wall. Pas daarna kwam de politie aan de deur: hoogstwaarschijnlijk is hij er dus bijgelapt door iemand die nog een appeltje met hem te schillen had. Zoals - allicht - één van die islamitische treiterkoppen.
Het is zeker niet voor het eerst (en helaas ook niet voor het laatst) dat het verbod op godslastering in Pakistan wordt ingezet om alle niet-moslims (slechts 3% van de gehele Pakistaanse populatie) monddood te maken en zelfs strafrechtelijk vervolgen vanwege allerlei 'beledigingen', verzonnen of niet. Het beëindigen van treiterijen aan het adres van christelijke schoolmeisjes is kennelijk één van die vergrijpen als de daders moslims zijn.
En de wereld staat erbij, en kijkt ernaar. Terwijl we niets doen om dit soort naargeestige religieuze nonsens in de kiem te smoren. Triest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten