Gewetenloze islamitische dorpelingen vernederen leraar die 'islam had beledigd'

Geen categoriemei 16 2016, 16:00
Een hindoestaanse leraar werd gefilmd terwijl hij gedwongen werd om z'n oren vast te houden en tegelijkertijd op te drukken. Waarom? Dorpelingen vonden dat de man de islam had beledigd. En daar staat natuurlijk een straf op...
Een nieuw schokkend filmpje toont opnieuw weer eens aan hoe veel moslims omgaan met mensen die hun geloof niet delen, en dan ook nog eens iets zeggen waarmee ze zogenaamd de 'profeet' Mohammed beledigen.
Het overkwam deze Hindoestaanse leraar, die zich van geen kwaad bewust was. Dorpelingen in Bangladesh waren echter een hele andere mening toegedaan:

"As per The Daily Star newsapaper– leading English daily of Bangladesh – principal Shyamal Kanti Bhakta of Piyar Sattar Latif High School in the district's Bandar area told BBC Bangla service that the locals were provoked by the false accusations of him making disparaging statements about the religion."

Hoe dat eruit ziet? Niet goed. Kijk zelf maar:
De politie kon de arme man uiteindelijk ontzetten, maar de woedende menigte was inmiddels al veel verder gegaan dan de man te laten opdrukken terwijl hij z'n oren moest aanraken: verschillende lieden waren inmiddels al bezig hem in elkaar te slaan.
Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, was er ook een parlementslid aanwezig die niet heeft ingegrepen toen de menigte begon met de treiterijen. Volgens deze man waren de ongeregeldheden juist voor de leraar z'n eigen bestwil. Het had - zo hield hij journalisten voor - namelijk veel erger gekund. Nou, wat een opluchting.
Voor dit barbaarse gedrag bestaan echt geen excuses. Het is iedereen vrij elke religie die ze maar willen te beledigen, en zeker de islam. Het moest maar eens afgelopen zijn met moslims die denken dat zij specialer zijn dan de rest van de wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten