Hoogopgeleide dokter verlaat Engeland, voegt zich bij massaslachters ISIS

Geen categoriemei 25 2016, 11:00
"Foto's op zijn Facebook-pagina tonen hem terwijl hij gevechtskleren draagt en een automatisch geweer bij zich heeft."
Kan iemand even uitleggen aan politiekcorrect links dat terrorisme werkelijk niets te maken heeft met armoede, een lage opleiding, of een gebrek aan 'kansen?'

An NHS doctor who spent seven years working in Britain left his wife and two children in Sheffield to join Isil fighters, it has emerged.

Issam Abuanza – who is pictured on Facebook wearing medical scrubs and carrying a gun in a holster – moved to Syria with the militant group, leaked recruitment papers have disclosed.

Issam had alles wat zijn hartje maar kon begeren. Een goede opleiding, een vrouw en kinderen, én een goede baan. Hij had meer kansen om iets van zijn leven te maken dan de gemiddelde Britse autochtoon. Toch koos hij ervoor om af te reizen naar Syrië en zich daar bij de massaslachters van ISIS te voegen.
Hoe kan dat toch?
Links zal het antwoord daarop schuldig blijven. De gebruikelijke excuses -- armoede, lage opleiding, racisme -- gaan immers niet op. Hij had een perfect leven.
Gelukkig weten wij wél wat het antwoord is: het is een religieus en ideologisch probleem. Issam is een islamonazi. Hij heeft de fascistische ideologie van de Radicale Islam omarmd. Daarom is hij bereid om alles op het spel te zetten, niet alleen zijn geld en bezittingen, maar ook zijn welvaart en de veiligheid van zijn gezin.
Issam's zus, Najla, zegt met de handen in het haar te zitten:

"Hij was altijd een heel indrukwekkende jongeman, heel modern. Ik heb geen idee hoe hij zo is geworden of wie hem het terrorisme heeft ingeleid."

Nou, Najla, ik heb wel een idee: andere radicale moslims, misschien zelfs een lokale imam. Zo gaat dat namelijk altijd. Issam werd geconfronteerd met de Radicale Islam en keerde die zieke religie niet zijn rug toe, maar omhelsde het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten