Immigrant is 'te ziek om te werken,' krijgt toestemming om zijn 3 vrouwen, 20 kinderen naar Denemarken te halen

Geen categoriemei 29 2016, 19:00
Knettergek.
Dat is ongetwijfeld wat Geert Wilders zou zeggen als hij dit bericht zou lezen, en hij zou nog gelijk hebben ook:

A SYRIAN migrant who arrived in Europe with his wife and EIGHT children has now been given approval to bring over 12 more kids and another TWO wives. Daham Al Hasan has been given approval to bring over 12 more kids and another two wives

Politicians in Denmark have condemned the asylum seeker policy which will allow Daham Al Hasan to rake in thousands in benefits once his huge family is reunited. The 47-year-old fled war-torn Syria two years ago with a wife and eight children before arriving in Denmark.

Voor mensen die het Engels niet of nauwelijks machtig zijn: een mafketel uit Syrië krijgt asiel in Denemarken. En dat geldt niet alleen voor hemzelf, maar ook voor zijn drie vrouwen en twintig kinderen. Eenmaal in Denemarken zal het enorme gezin op kosten van de Deense belastingbetaler leven, want stel je voor dat je zelf voor je drie vrouwen moet zorgen. Dat is natuurlijk maar belachelijk.
De werkloze immigrant zegt dat hij te ziek is om te werken (ah ja natuurlijk, daar word je maar moe van). Als gevolg hiervan zal de Deense belastingbetaler jaarlijks maar liefst 28.000 euro kwijt zijn aan kindertoeslag voor dit gezin. Ja, dat lees je goed: bijna dertigduizend euro voor de kinderen. Daar komt dan ongetwijfeld nog heel veel extra's bij. Gewoon, omdat het kan en omdat Denemarken de weg helemaal kwijt is.
Gekker dan dit wordt het niet. Eén man, drie vrouwen, twintig kinderen... en dat allemaal in één huis, op kosten van de belastingbetaler. Het is eigenlijk niet te bevatten dat onze Deense vrienden zich hiervoor laten lenen. Maar ja, dit krijg je als je politiekecorrectheid combineert met een welvaartsstaat en een multiculturele samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten