Islamitische leider: ‘Vrouwenbesnijdenis is helemaal top!’

Syedna-Muffadal-Saifuddin
Foto:

Een gruwelijke praktijk die toegejuicht wordt door deze ‘man.’ 

En met ‘man’ bedoel ik: een monster.

In een speech voor zijn geloofsgenoten liet de leider van de Dawoodi Bohra gemeenschap in India onlangs weten dat vrouwenbesnijdenis wat hem betreft helemaal toppiejoppie is. Sterker nog: het is verplicht voor elke goede moslim om zijn dochtertje te verminken. Zij die dat niet doen houden zich niet aan de sharia.

De Times of India legt uit:

The clip begins with a plea from the Syedna speaking in a mix of Gujarati and Urdu. “We should keep our things strong, stay firm. Even the big sovereign states, whatever it is they say, if it makes any difference to our things, then we are not prepared to understand!” he says and then adds. “The act has to happen! If it is a man, then it is right, it can be openly done, but if it is a woman then it must be done discreetly, but then the act has to be done. Please understand what I am trying to talk about…”

 

De reden dat hij in zulke onduidelijke woorden spreekt is natuurlijk dat iedereen, de Indiase overheid incluis, neerkijkt op vrouwenbesnijdenis. Blijkbaar was dit hooggeëerd monster bang dat niet iedereen zijn woorden op prijs kon stellen.

En dat bleek inderdaad zo te zijn. Sinds zijn speech wordt hij namelijk vanuit alle hoeken bekritiseerd, zelfs door geloofsgenoten. Zo vertelt een lid van de gemeenschap die naar Amerika is verhuisd:

“Just a month ago many of us in the US received a letter from the jamaat (local community unit) that works under the Syedna’s guidelines. It said that we must follow the law of the land and not practice khatna. I was thrilled, at peace with my faith. What I just heard reflects hypocrisy. I’m disillusioned and worried.”

Laten we hopen dat Syedna Muffadal Saifuddin zijn positie sneller verliest dan we “blijf van mijn lijf!” kunnen roepen.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

21 reacties

  1.   

    Een normaal mens koestert de gezondheid van zijn/haar kinderen, een moslim kerft zijn dochter in met een potscherf, of laat het doen.

    De-islamiseren en moslimrein is het motto….

    1.   

      ‘een moslim kerft zijn dochter’

      Je vergeet dat ze dat bij hun jongens óók doen. En daar zijn ze trouwens niet de enige in, ook joden besnijden.

      1.   

        Ja, joden doen het ook, en veel christelijke Amerikanen en misschien sommige Eskimo’s ook, dus is het ok?

        Flikker toch op idioot met die domme excuses verzinnen.

        1.   

          Je moet beter leren lezen Vigo, want nergens keur ik het goed.

          1.   

            Je keurt het niet goed maar je komt wel even bijdehand melden dat jongetjes ook besneden worden en dat joden het ook doen, en je denkt dat ik dat nog niet wist?

            Waarom kom je er dan mee?

          2.   

            @ Vigo

            Waarom noem je dan wel de vrouwenbesnijdenis? Ben je dan wel voor de verminking van jongentjes?

            En daarom dacht ik idd dat je dat niet wist.

          3.   

            @ Vigo

            En dat ik anderen dan moslims erbij haal heeft te maken met je opmerking ‘moslimrein.’ Daarmee los je het probleem dus niet op, dan moet je alle etniciteiten die besnijden het land uit zetten.

          4.   

            Ik kan je verzekeren Nog1 dat in een moslimreine samenleving er flink wat minder problemen van deze aard voor zullen komen, de moslim ellende klotst zo onderhand tegen de plinten aan, dat je de term misschien niet zo bevalt is jammer, daarom gebruik ik hem juist!

          5.   

            Vigo, alweer lees je dingen die er niet staan; waar schrijf ik dat mij de term niet bevalt?

            Ik leg alleen uit dat je daarmee het probleem niet oplost.

      2.   

        @Nog1
        De eikel gaat er niet af! Want dat is dus wat er gebeurt als de clitoris weg wordt gesneden!
        Ik ben overigens ook zeer tegen jongensbesnijdenis, maar dat omdat ik het iets vindt waar iemand over mag beslissen als hij oud genoeg is om te weten waar hij voor kiest.

  2.   

    Idioten met barbaarse opvattingen heb je van elke gezindte. Op dit forum zijn er mensen die alle moslims willen opsluiten. Ik bedoel maar.

    Als we elke gek met belachelijke opvattingen veel aandacht geven is de kans groot dat er meer mensen zijn denken dat er wel wat inzit wat hij zegt.

    1.   

      @CP
      Bent u wel helemaal lekker in de kokosnoot?! Zulk een barbaarse daad goedlullen met de woorden: volgens mijn slecht lezende ogen, zijn zijn er hier mensen die moslims op willen sluiten (hetgeen een grove legen is, het ging over misdadigers en of die nu moslim, katholiek of Hindoe zijn, die horen achter de tralies) dus doe maar jongens, snij die klit eruit!
      Man je kunt net zo goed je laarzen nemen als je de startmotor verwijderd inzake seksueel genot voor twee! Ongelooflijk dit soort kneuzen die met een volkomen drogreden vrouwen verminking goed weten te kwebbelen!

      Weet jij wat mijn vrouw in haar professie tegen is gekomen? Nee, dar bent u te dom voor, te banaal en vooral te ongeïnteresseerd voor het vreselijke leed dat jonge meisjes en vrouwen doorstaan tijdens hun hele leven.
      Bah, u bent werkelijk te goor om met een tang aan te vatten!

      1.   

        De heer Toetssteen meent in mijn bijdrage te lezen dat ik vrouwenbesnijdenis goedpraat.
        Tja, dan houdt het op.

    2.   

      CP schreef .
      Als we elke gek met belachelijke opvattingen veel aandacht geven is de kans groot dat er meer mensen zijn denken dat er wel wat inzit wat hij zegt…………..

      Zoveel zelfkennis had ik niet verwacht van jou CP. Compliment.

  3.   

    Het enorme succes van de Islam is de pure vrees.
    Een godheid die volkomen irrationeel is, is de meest angstaanjagende.
    Grillig als de bliksem. Ondoorgrondelijk als een panter.

    Wie twijfelt aan de Islam wordt door Allah gestraft met verwarring in hart en hoofd. Aldus maakt Allah zich zelf schuldig aan de koppigheid van geloofsweigeraars en twijfelaars. Immers de twijfelaar wordt gesterkt in zijn twijfel geheel buiten zijn eigen wil om.
    En welk een vergissing is de schepping van een wezen met verstand en logica. Die eigenschap is de grootste ergernis van de Verhevene.

    Het Spaanse katholicisme dacht sluw te zijn door dingen van de Islam over te nemen. Zoals: verspreiding door macht en geweld. God is geen keuze maar een onontkoombaarheid en niemand heeft verontschuldiging. God ziet alles. Vrouwen dienen slechts ter voortplanting en niet voor onkuisheden. Andere gezindten zijn ketters of waardeloze heidenen. Alle tegenslag is straf.

    1.   

      U verwoordt het goed, leven in de constante vrees is de basis van de islam.

    2.   

      Dat hadden de Spaanse katholieken niet bedacht en ook niet van de islam afgekeken. De eerste keer dat katholieken anders-gelovigen ter dood brachten was al in de 2e eeuw. Irenaeus van Lyon schreef rond 180AD al zijn ‘Adversus Haereses’

      Dat is dus ruim voordat Spanje of de Islam bestond.

  4.   

    De moslimwereld is geestelijk ziek. Daarom komen zij geen stap verder met hun ontwikkeling.

  5.   

    Geen enkele islamitische rechtsschool keurt meisjesbesnijdenis af. De Shafi-school stelt het zelfs verplicht. Deze islamitische leider staat bij lange na niet alleen, hij volgt gewoon z’n (barbaarse) geloof.

    “Hij somt drie fabels op over FGM. De eerste is dat het alleen zou voorkomen in Afrika en in Jemen. Maar de verminking vindt ook plaats in Maleisië en Indonesië, en wel op zeer grote schaal. Je leest soms geruststellend dat in die landen FGM bestaat uit een symbolische, onschuldige inkeping in de clitoris. Dat is fabel nummer twee. Von der Osten: “Zo’n nauwkeurige ingreep lukt misschien in een modern ziekenhuis. Maar wie kan dat betalen? En met een scheermesje of een glasscherf gaat het echt niet.”

    De derde fabel is dat de islam niets te maken heeft met FGM. In Egypte en in andere Afrikaanse landen ondergaan inderdaad ook vele miljoenen christelijke vrouwen deze verminking. Von der Osten: “Maar ten oosten van het Suezkanaal is FGM zuiver een probleem van moslims. In Iraaks Koerdistan wonen ook christenen en die doen het niet. Ook de Unesco houdt vol dat de islam er niets mee te maken heeft. Prachtig was wat een Saoedische hoogleraar daarover zei: ‘Wij als moslims hebben veel meer last van de angst voor islamofobie dan van de islamofobie zelf.'”

    In de islam zijn er ‘wet-scholen’ die elk een eigen interpretatie hebben van de sharia. Von der Osten: “Geen ervan keurt genitale verminking af. De sjafi’itische school noemt FGM zelfs een religieuze verplichting.”

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3670941/2014/06/12/Vrouwenbesnijdenis-met-glasscherven-en-daarna-as-op-de-wond.dhtml

    1.   

      Daar staat tegenover dat de Bijbel vrouwenbesnijdenis expliciet afwijst.

  6.   

    In India hebben die rotmoslims er destijds al 80 miljoen vermoord, laten ze daar ook eens oprotten.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!