Moslima's liegen dat het gedrukt staat: 'We werden het café uitgezet vanwege ons hoofddoekje!'

Geen categoriemei 05 2016, 19:00
Een groepje moslima's klaagt een café aan omdat de eigenaresse van het café hen er zogenaamd uitgooide omdat ze een hoofddoekje op hadden.
Het enige probleem? Er klopt niets van dat verhaal. Daarom klaagt het café in kwestie de dames zelf meteen ook even aan. En terecht natuurlijk. Dit soort flauwekulrechtszaken moet je als bedrijf niet accepteren.
In hun rechtszaak - die op grootse wijze aangekondigd werd met een persconferentie - zeggen de moslima's dat ze rustig van een drankje en een hapje aan het genieten waren toen de eigenaresse van het café in kwestie, hen ineens vertelde dat ze moesten vertrekken. Zij zeggen dat ze daar niets van begrepen. En dus liep de situatie uit de hand: zij weigerden te vertrekken, de politie werd uiteindelijk gebeld, en nu hebben we dus een rechtszaak.
Helaas voor de dames is er een probleem. Eén van de eigenaren is zelf moslim. En dat is niet alles. Het café in kwestie heeft heel veel islamitische klanten. Er zaten dus veel meer vrouwen met hoofddoek op toen de dames gevraagd werd om te vertrekken.
Daar komt bij dat ze niet weggejaagd werden, maar dat ze 45 minuten lang op een mooie plek hadden gezeten en toen gevraagd werden om te verhuizen naar een andere plek. Het café heeft namelijk de regel dat gasten slechts 45 minuten lang op zo'n schitterende plek kunnen zitten, daarna moeten ze elders plaatsnemen. Op die manier kan iedereen drie kwartier lang van het uitzicht genieten. Wel zo sociaal.
Dat ze vervolgens eruit werden gezet kwam niet doordat ze een hoofddoekje droegen, maar omdat ze zich vreselijk misdroegen en de regels niet respecteerden.
Daarom heeft het café nu zelf ook een rechtszaak aangespannen tegen de dames in kwestie. De advocaat van het café laat weten dat de eigenaren hard terug zullen vechten en zich klein laten krijgen door een stel slachtofferrol-verheerlijkende mafketels.
Overigens worden de dames in kwestie gesteund door CAIR, een Amerikaanse moslimorganisatie die vaak in verband wordt gebracht met fundamentalisme en die er zelfs van verdacht wordt banden te onderhouden met terroristische organisaties. Deze organisatie heeft zich tot officieel doel gesteld om een 'beschavingsjihad' te voeren, wat inhoudt dat ze Amerika niet met gewapend conflict proberen te veroveren, maar door de samenleving en cultuur zelf te ondermijnen en vervolgens te veranderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten