Vreselijke foto's: verraderlijke Taliban executeert twee vrouwen waarvan er één zwanger is

Geen categoriemei 08 2016, 19:00
De massaslachters en moslimradicalen van de Taliban hebben onlangs twee vrouwen geëxecuteerd in het noorden van Afghanistan. In één geval betrof het eerwraak.
Hoewel de Taliban enkele jaren geleden nog ernstig verzwakt was zijn de moslimextremisten helaas nooit écht verdwenen. Ze hebben bepaalde gebieden altijd in handen gehouden, en breiden hun gebied tegenwoordig weer (langzaam) uit.
Screen Shot 2016-05-08 at 19.32.54
Dat is niet alleen nachtmerrie voor het Westen, maar ook voor Afghanen zelf, en dan met name voor vrouwen in dat land.
Volgens bronnen bij de Afghaanse overheid, nabestaanden van de slachtoffers én een video die onlangs online werd gezet heeft de Taliban de afgelopen namelijk twee vrouwen geëxecuteerd. in het noorden van het land. Dat is opmerkelijk omdat de executies plaatsvonden Jowzjan provincie waar de Taliban normaal gesproken juist niet sterk vertegenwoordigd zijn.
Screen Shot 2016-05-08 at 19.33.28
De executies zijn, natuurlijk, vreselijk. In één geval beschuldigde een echtgenoot zijn vrouw -- en moeder van zijn twee kinderen die nu opnieuw zwanger was -- van overspel. Hoewel daar geen bewijzen voor waren verklaarde de Taliban haar schuldig, waarna ze ter plekke overhoop wordt geschoten. Zowel zij als de baby werden dus vermoord.
Triest, maar het wordt nog triester. De echtgenoot beschuldigde de vrouw namelijk alleen maar van overspel omdat hij boos was op zijn schoonfamilie. Hij wilde graag het land van zijn schoonouders erven, maar die gingen daar niet in mee. Uit wraak besloot hij, aldus de familie van het arme slachtoffer, om hun dochter dan maar te vermoorden.
Screen Shot 2016-05-08 at 19.33.53
Daar komt bij dat twee van Rabia’s (zo heette de vrouw) ooms militaire commandanten zijn die loyaal zijn aan de Oezbeek Abdul Rashid Dostum, de vicepresident van Afghanistan. De Taliban en de Afghaanse overheid voeren nog altijd oorlog tegen elkaar. Blijkbaar vonden de moslimextremisten dit een geweldige mogelijkheid om twee vijanden even te laten zien wie de baas is.
Screen Shot 2016-05-08 at 19.34.22
In het tweede geval werd de geëxecuteerde (lees: afgeslachte) vrouw schuldig bevonden aan de moord op haar echtgenoot (je kunt je er iets bij voorstellen als die net zo extremistisch was als de Taliban). Diens familie stapte naar de Taliban en eisten de doodstraf. De extremisten waren daar maar wat graag toe bereid. Niet zo gek natuurlijk, moslimradicalen hebben altijd zin in wat bloedvergieten.
Is er nog iemand die zich afvraagt waarom de Radicale Islam compleet en totaal vernietigd moet worden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten