Nederland luilekkerland: Driekwart van de Syrische asielzoekers in Nederland krijgt een bijstandsuitkering

Geen categoriemei 31 2016, 8:00
Wat een verrijking van ons land zijn deze mensen toch he?
'Immigranten leveren een belangrijke bijdrage aan de economie!' 'Immigranten zijn goed voor Nederland!' 'Vaak doen immigranten werk dat Nederlanders niet willen doen!'

De komst van asielzoekers zorgt voor een stijging van het aantal bijstandsontvangers. Het aantal mensen met een bijstandsuitkering is in het eerste kwartaal met 18.000 toegenomen tot 459.000 ten opzichte van de eerste drie maanden van 2015. Ruim 10.000 van de nieuwe uitkeringsgerechtigden is geboren in Syrië, meldt het CBS.

Van de Syriërs die sinds 2013 een verblijfsvergunning hebben zit driekwart nu in de bijstand.
En dit is dus precies waarom het suïcidaal is om de welvaartsstaat te combineren met open grenzen. Nieuwkomers kijken even om zich heen en begrijpen dat ze helemaal niet hoeven te werken. Het gevolg: de belastingbetaler wordt nóg meer uitgeknepen dan het geval al was.
Eén van de problemen is dat mensen in aanmerking komen voor een uitkering vanaf het moment dat ze een verblijfsvergunning hebben. Dat is natuurlijk volstrekt belachelijk. Ze hebben totaal geen bijdrage geleverd aan ons land; ze krijgen iets ruil voor niets. Waarom zouden we dat onszelf aandoen?
De oplossing ligt voor de hand: nieuwkomers moeten de eerste tien jaar nergens voor in aanmerking kunnen komen. Geen staatssteun, geen kinderbijslag, en al helemaal geen bijstand. Laat ze hun eigen broek maar ophouden. Kunnen ze dat niet, dan moeten ze gewoon terug naar hun eigen land. Jammer maar helaas, in deze wereld krijg je niet iets voor nietes, al helemaal niet van onze overheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten