Zo doe je dat! Ebru Umar nagelt Nederturkse verraders aan de schandpaal

Geen categoriemei 05 2016, 17:27
Ebru Umar is niet het type dat opgeeft als ze onder druk wordt gezet. In plaats daarvan vecht ze alleen maar harder en feller.
Dat bewijst ze niet alleen door stug door te gaan met het geven van interviews, of door Erdogan-kritische cartoons te twitteren, maar ook door de emailadressen van Nederturkjes die haar verraden hebben pardoes op het internet te zetten:
https://twitter.com/umarebru/status/728188681165676544
Ik heb zelden zoiets sneus gezien als tweede, derde of zelfs vierde generatie Nederturkse hooligans die stiekem aangifte doen tegen een landgenoot in Turkije. Als ik een lijst moest maken met alle trieste zaken die ik ooit in m'n leven had gezien, dan stond dit met stip onderaan. Galbakken.
Helaas zullen de Nederturkjes in kwestie zich daar vermoedelijk niets van aantrekken. Zij beschouwen zich namelijk als echte patriotten. Let wel: niet als patriotten van het land waar ze (in veel gevallen net als hun ouders) geboren en getogen zijn, waar ze naar school zijn gegaan, en waar ze hun geld verdienen. Nee, patriotten van het land waar hun grootouders vandaan komen, en waar ze zelf twee of drie keer per jaar even een weekje naar op vakantie gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten