Slechte verliezers van Remain organiseren vandaag demonstratie

Geen categoriejun 28 2016, 9:00
Ik word een beetje moe van onze vrienden van het Remain-kamp. Ze blijven maar zeuren, en zeuren, en zeuren. Nu zijn ze weer van plan om te gaan demonstreren tegen de Brexit, waar hun landgenoten toch echt uit vrije wil voor gekozen hebben.

Tienduizenden mensen worden dinsdag in het hart van Londen verwacht om te protesteren tegen het vertrek van het land uit de Europese Unie (Brexit). De betoging is met behulp van sociale media georganiseerd en initiatiefneemster Jessica Rodgers (23) had het London Stays (Londen blijft) genoemd.

Hilarisch genoeg werd uiteindelijk besloten om het toch maar "Stand Together" te noemen omdat participanten het niet verstandig achtten om de tegenstellingen tussen Londen en de provincie nog verder te vergroten. Mensen uit dorpen en kleine steden waren namelijk voorstander van de Brexit.
Daarnaast zegt Jessica Rodgers dat de naam ook veranderd is omdat men de indruk kreeg dat zij voor onafhankelijkheid van Londen pleitte: Londen zou zich dan afscheiden van het Verenigd Koninkrijk en lid blijven van de EU. Dat is natuurlijk onzinnig en volstrekt achterlijk, maar blijkbaar zijn er Remain-mensen die dat nog echt willen ook. Toen Jessica de naam veranderde werden sommige van de participanten namelijk woedend.
En dat zegt eigenlijk alles over het Remain-kamp: de liefde voor Brussel is groter dan die voor het eigen land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten