Sylvana Simons gaat weer te ver: 'Elke Nederlandse school maakt van een kind een koloniaal'

Geen categoriejun 26 2016, 14:00
Beste Sylvana, als je zo'n hekel hebt aan Nederland, ga dan alsjeblieft wég. Er is werkelijk niemand die jou hier ten koste van alles wil houden.
De Nederturkse/anti-Nederlandse partij DENK kondigt heel trots aan op zijn Facebook-pagina dat Trouw een interview heeft gepubliceerd met "kandidaat Kamerlid Sylvana Simons." In het interview deelt Simons, aldus DENK, "zeven levenslessen" die ze mee wil geven aan alle Nederlanders.
Eén zo'n les is: 'Je moet je houden aan de wetten in een land.' Niets mis mee, zou je denken. Wel vreemd dat ze dit een opzienbarende levensles vindt, maar afijn: niemand heeft Sylvana er ooit van beschuldigd bijzonder veel diepgang te hebben.
Maar dan is er ook nog een andere 'levensles.' Eén die veel controversiëler (want knettergek) is:
Screen Shot 2016-06-26 at 12.51.06
Ja dat zie je goed. Daar staat dus:

"Elke Nederlandse school maakt van een kind een koloniaal."

In haar ogen zijn alle Nederlanders dus kolonisten pur sang, geboren en getogen slavendrijvers. En dat is niet zomaar een levensles van mevrouw Simons, maar de allerbelangrijkste, want nummer één (van de zeven).
Ik word onderhand een beetje moe van deze dame (ik gebruik dat woord heel gemakkelijk in deze context) en haar volstrekt belachelijke partij. Als mevrouw het zo vreselijk vindt in Nederland moet ze doen wat heel veel andere Nederlanders gedaan hebben die het niet meer te harden vonden in ons land (hoewel dan voornamelijk vanwege de hoge belastingen en de verschrikkelijke politiekecorrectheid): vertrekken.
Dit land heeft Sylvana de kans gegeven om a) een presentatrice te worden en b) nu de politiek in te gaan. In vrijwel elk ander land zou dat voor iemand van haar afkomst (ze heeft geen rijke ouders die de weg voorbereid hebben voor haar) onmogelijk zijn. In Nederland kan dat wél.
In plaats van dankbaar te zijn voor haar mooie leventje haat Sylvana alles aan Nederland. En maar zeuren, en maar klagen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten