Walgelijk extreem-islamitisch Qatar stopt Nederlands meisje in de cel, omdat ze verkracht is

Geen categoriejun 11 2016, 9:00
Zo zijn kennelijk de normen in een islamitisch land.
Dat islamitische landen er een heel bizarre moraal op het gebied van verkrachting op nahouden, daar kwam de 22-jarige Nederlandse Laura ook achter op een vakantie in Qatar. Laura is absoluut geen dom meisje: ze heeft een eigen bedrijf, en besloot samen met een vriendin op vakantie te gaan naar Doha.
Tijdens een avondje op de dansvloer ging het mis. Na het consumeren van verschillende glazen alcohol voelde ze zich licht in haar hoofd. Daarna alleen flarden; dat een Arabische man haar bij de arm pakte, dat ze in een taxi zat, dat de man bovenop haar lag.. en vervolgens werd ze wakker met gescheurde kleren op het dak van een gebouw. Ineens besefte Laura dat ze gedrogeerd en verkracht was, en besloot direct om aangifte te doen bij de politie.
De politie reageerde echter niet helemáál zoals je dat zou verwachten in een normaal land:

"[Laura's advocaat Brian] Lokollo: „Daar wilde zij aangifte doen van seksueel misbruik. Maar Laura werd onmiddellijk beschuldigd. Een officier van justitie schreeuwde haar voortdurend toe. ’Why did you fuck with him!’, kreeg ze steeds te horen. Laura was doodsbang, geïntimideerd, schaamde zich vreselijk en tekende uiteindelijk een Arabische verklaring die zij niet kon lezen. Zij had geen flauw idee wat daar in staat.” Een onderzoek door een forensisch arts kwam er niet, eventuele sporen zijn niet afgenomen. De reden daarvoor is onduidelijk."

Qatar is echter geen normaal land; het houdt er een achterlijke islamitische moraal op na. En dat betekent dat Laura nu aankijkt tegen drie jaar celstraf. Maandag wordt haar zaak inhoudelijk besproken.
Een schrale troost is dat haar verkrachter ook in de gevangenis zit, maar zijn verhaal staat haaks op dat van Laura: hij zegt dat ze een prostituee is. Bovendien zet z'n familie Laura onder druk om met hem te trouwen. Dat zou volgens hen de enige manier zijn om deze schandvlek uit te wissen en beide personen vrij te krijgen.
Laura ziet dat natuurlijk helemaal niet zitten, maar ondertussen zit ze nog altijd vast vanwege seks buiten het huwelijk. Absurd!
De seksuele moraal in islamitische landen? Not even once!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten