Bizar: "vluchteling" uit Eritrea verkracht een 79-jarige vrouw op een begraafplaats

Geen categoriejul 26 2016, 18:00
Ha, daar zijn de vluchtelingen die geen vluchtelingen zijn maar gewoon opportunistische criminelen weer. Ditmaal in het Duitse Ibbenbüren, waar een 79-jarige dame met grof geweld het slachtoffer is geworden van een verkrachtende Eritreeër.
In het Duitse Ibbenbüren heeft een vluchteling uit Eritrea toegeslagen, en een 79-jarige vrouw verkracht. Dit alles gebeurde op een kerkhof:

"De polizei heeft zondagochtend vroeg in Ibbenbüren een 40-jarige man uit Eritrea opgepakt op verdenking van het verkrachten van een 79-jarige vrouw. De verdachte verblijft sinds 2013 in Duitsland, meldt de Duitse persdienst voor onder andere polizeiberichten. Hij staat geregistreerd als vluchteling.

De polizei werd gewaarschuwd door iemand die gegil had gehoord op het kerkhof. Eenmaal daar gearriveerd kon de man worden opgepakt. Hij bood geen verzet."

In Ibbenbüren is ook een Joodse begraafplaats. Of dat de plek was waar de verkrachting plaatsvond - en de aanval wellicht dus antisemitisch gemotiveerd is - heeft de Duitse politie niet bekendgemaakt.
Hoe dan ook: Europa is veel te laks omgegaan met de hele vluchtelingencrisis. Aanvankelijk waren het alleen Syrische vluchtelingen die op de vlucht waren voor de monsters Assad en ISIS, maar uiteindelijk zag de halve wereld z'n kans schoon om het boeltje op te pakken en zich eens te vestigen in Europa - bij voorkeur in een land als Duitsland of Nederland. Eenmaal daar aangekomen bleek lang niet iedereen voor oorlogsgeweld op de vlucht. Sommigen leek het wel leuk om zich op te blazen, zoals eerder deze week in Duitsland.
Anderen komen zich vergrijpen aan onze vrouwen. Hoe vaak moeten dit soort incidenten nog plaatsvinden voordat er een strenge controle gaat plaatsvinden die de nep-vluchtelingen zo spoedig mogelijk uitwijst? Het kwartje zal toch eens snel moeten gaan vallen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten