Brabantse burgemeester zit bij een vergadering, maar wat ze dan ziet verandert haar leven voorgoed

Geen categoriejul 01 2016, 15:00
Deze actie had deze vrouw zeker niet aan zien komen.
Het leek zo'n normale dag te worden in het Noord-Brabantse Geertruidenberg. Zoals wel vaker zat burgemeester Willemijn van Hees de gemeenteraadsvergadering voor, waar ongetwijfeld zeer belangrijke dingen besproken werden. De voltallige raad zat met opperste concentratie bij de toekomst van de gemeente. Alhoewel, de hele raad? Nee... één raadslid dacht op dat moment aan heel andere dingen.
Een complot, zo valt het wel te noemen, was hier namelijk gesmeed. Het betreffende lid besloot halverwege een amendement in te dienen, dat zelfs voorzien was van een video, puur ter illustratie uiteraard. Het was echter deze video en de daaropvolgende actie die burgemeester Van Hees met open mond achterlieten.
Het leek een onschuldige opname te zijn die wat beelden toonde van het plaatsje. Tot haar grote verrassing bleek dit echter helemaal geen opname te zijn.. het was live! Plotseling schakelden de beelden over naar de ingang van het gemeentehuis, waar zich drie bekenden gepositioneerd hadden. De drie gingen op weg naar de vergaderzaal, waar de dame in kwestie al een beetje zag aankomen wat hier aan de hand was. De drie onverwachte gasten waren namelijk niemand minder dan haar vriend en twee zonen, alle drie keurig in hun mooiste kleding gehesen.
[caption id="attachment_141671" align="aligncenter" width="700"]Foto: Screenshot Omroep Brabant / YouTube Foto: Screenshot Omroep Brabant / YouTube[/caption]
Jij snapt waarschijnlijk ook al waar dit verhaal heen gaat: het ging hier om niets minder dan een heus huwelijksaanzoek, en wel op een heel bijzondere manier! Zelfs de statistieken liegen er niet om, want Van Hees is de eerste burgemeester in Nederland die tijdens het uitvoeren van haar ambt ten huwelijk gevraagd is. Is dat geen mooie prestatie? Maar zelfs zonder alle cijfertjes eromheen was het gewoon prachtig om te zien hoe dit enorme plan zijn vruchten afwierp toen het moment dan eenmaal zo ver was:
[caption id="attachment_141673" align="aligncenter" width="700"]Foto: Screenshot Omroep Brabant / YouTube Foto: Screenshot Omroep Brabant / YouTube[/caption]
In een domper liep het gelukkig niet uit, want een volmondig "Ja, jij vlegel!" was haar antwoord. De twee straalden allebei dan ook niets anders dan geluk uit, nadat ze - na 11 jaar samen te zijn geweest - dan toch eindelijk in het huwelijksbootje zullen stappen. Een prachtige prestatie! Wil je nog even nagenieten van dit bijzondere aanzoek? Dat kan - zonder eerst 11 jaar te moeten wachten - meteen hier:
https://www.youtube.com/watch?v=YJMqyDjHaFU
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten