Opvallend: op 28 juni stemde VVD tegen voorstel dat ervoor zou zorgen dat immigranten pas na 10 jaar een Nederlands paspoort konden krijgen

Geen categoriejul 28 2016, 17:00
Ja hoor, daar gaan we weer. De VVD ruikt een pr-zege en slaat meteen toe. Dat ze zichzelf daarmee tegenspreken is de liberalen blijkbaar om het even.
Eerder vandaag berichtten wij dat de VVD wil dat immigranten pas na 10 jaar de mogelijkheid krijgen om een Nederlands paspoort aan te vragen. Zoals wij schreven is dat een buitengewoon goed idee. Het slaat werkelijk nergens op dat immigranten dat nu na vijf jaar al kunnen doen.
In de meeste gevallen zijn die immigranten dan nog helemaal niet goed geïntegreerd en voelen ze zich in hun hart eerder Syrisch, Turks, of wat dan ook dan Nederlands.
Vandaar dat wij de VVD complimenteerden met dit plan. Helaas blijkt er wel een probleem te zijn: op 28 juni stemde diezelfde VVD namelijk tegen amendement 33852 nr.38 dat juist voor die verlenging naar tien jaar zou zorgen:
https://www.facebook.com/VNLVoorNederland/posts/528340470697246
Zoals Wim Kieft ongetwijfeld zou zeggen: wat word ik moe van die partij zeg. Spelen de liberalen dan werkelijk alleen maar spelletjes?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten