Toptalent Max Verstappen zet tweede tijd neer in derde training Grand Prix van Hongarije

Geen categoriejul 23 2016, 15:00
Max Verstappen is weer waanzinnig bezig. Vanochtend reed hij in de derde training op het circuit van Hongarije namelijk de tweede tijd. Max moest alleen Nico Rosberg voor zich laten.
Het verschil tussen de Mercedes-coureur en onze eigen Max was bijzonder weinig: 1.20,261 om 1.20,263. Ja, dat lees je goed: Max was dus maar tweeduizendsten langzamer dan de leider in het algemene klassement van de Formule 1.
De snelle tijd van Max kwam een beetje als een verrassing omdat hij gisteren, tijdens de eerste en tweede training, nog respectievelijk genoegen moest nemen met de zesde en vierde tijd. Hij verbeterde zich dus twee steeds twee plekken.
Dat is bijzonder indrukwekkend.
Later vandaag staat de kwalificatie op het programma. Als we op zijn trainingstijden afgaan moet Max in staat zijn om tijdens die kwalificatie in de top 3 te rijden. Lukt hem dat, dan troeft hij niet alleen Daniel Ricciardo naar alle waarschijnlijkheid af, maar bewijst hij ook voor de zoveelste keer dat hij een wereldkampioen in de dop is... én dat hij morgen kan mee doen voor de overwinning.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten