Walgelijk: deze vrouw gooide haar hond bij het vuilnis. Zelf ging ze er vandoor

Geen categoriejul 09 2016, 14:00
Sommige mensen zijn ongeveer het laagste van het laagste. Neem deze vrouw nu, die haar hond letterlijk weggooit alsof hij een stuk vuilnis is.
Toen vuilnisman Nathan Bennie z'n ronde aan het doen was, geloofde hij niet wat hij aantrof bij een vuilnisbak. Tussen alle vuilniszakken en ander stinkend afval vond hij iets dat daar totaal niet thuishoorde: een hond.
A-Woman-Threw-The-Dog-In-the-Trash-to-Get-Rid-Of-Her-So-She-Could-Follow-Her-Boyfriend-to-Texas-2Het arme dier was uitgemergeld tot en met, en lag honger te lijden op de bodem van een vuilnisbak. Bang, uitgeput en zwak.. en het had niet veel gescheeld of de viervoeter had dit hachelijke avontuur niet overleefd.
Nathan haalde het arme dier er meteen uit en belde het asiel. Hij bleef bij de onfortuinlijke lobbes terwijl hij wachtte op de hulptroepen. Toen die kwamen opdagen, kwam de waarheid snel genoeg boven tafel. De hond had namelijk een chip en die vertelde het hele verhaal. Z'n baasje - Nicole Baker - kon daarmee worden opgespoord en gearresteerd wegens dierenmishandeling. Net goed!
A-Woman-Threw-The-Dog-In-the-Trash-to-Get-Rid-Of-Her-So-She-Could-Follow-Her-Boyfriend-to-Texas-3
Bij de politie gaf ze toe haar dier te hebben 'weggegooid', zodat ze met haar vriendje mee op reis kon. Ja ja: deze vrouw wilde wel de lusten, maar niet de lasten, van een huisdier. Snel werd Mia - zoals het dier toen heette - weggehaald uit haar 'zorg' en toevertrouwd aan een ander. Bij de dierenarts Megan Fritz kon Fawna - zoals de aansterkende hond nu ging heten - een nieuw leven opbouwen. Ze is nu niet meer vel over been, en zal ook nooit meer worden weggegooid in een smerige vuilniscontainer.
Voor Fawna loopt alles dus gelukkig nog goed af. Met haar voormalige baasje Nicole... hopelijk ietsje minder!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten