Ze zat maar liefst 5 weken vast bij een snelweg. Toen werd ze gered door een echte heldin

Geen categoriejul 07 2016, 14:00
De beste vriend van deze hond is een politieagente die haar weigerde op te geven.
Agente Sylvia Coelho heeft een Duitse herdershond geadopteerd die ze persoonlijk gered had van een mediane aan Highway 99, in Californië. De hond, die de bijnaam Snelweg Frida kreeg, viel tijdens een autorit uit de achterbak van een pick-up truck toen die op de snelweg reed. Vervolgens was de jonge hond in staat om maar liefst 5 weken op eigen houtje te overleven. Daarbij werd ze enkele keren bijna aangereden... maar bijna is gelukkig net niet.
Screen Shot 2016-07-07 at 15.46.36
Toen, op 14 mei, werd Frida eindelijk gered door drie agenten, waaronder Sylvia.
Sinds Sylvia Frida redde hield ze de hond goed in de gaten. Zo steunde ze Frida toen die verschillende operaties onderging. Daarom ontstond er een hechte band tussen de hond en de agente. Zo hecht, zelfs, dat Sylvia uiteindelijk besloot om Frida te adopteren toen de oude baasjes haar niet kwamen ophalen.
Screen Shot 2016-07-07 at 15.47.04
Sylvia liet op de dag dat ze Frida in huis nam opschrijven in een lokale krant: "Ik heb allemaal speelgoed voor d'r gekocht! Ik ben zo blij!"
En dat geldt niet alleen voor Sylvia, maar eerst en vooral ook voor Frida. Zij heeft nu namelijk niet één baasje, maar twee (Sylvia's echtgenoot Rick). Daarnaast heeft ze ook nog eens een Chihuahua als stiefzusje, én drie katten erbij.
Met andere woorden, Snelweg Frida hoeft nooit meer eenzaam te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten