Britse vrouw viert haar 105e verjaardag. Wat ze dan wenst toont haar tijdloze humor

Geen categorieaug 26 2016, 11:00
Wat deze vrouw voor haar 105e verjaardag wenste, liet goed zien dat haar humor nog even flauw is als altijd.
Hoera! Niet veel mensen mogen het meemaken, maar de Britse Ivena Smailes mocht vorige week woensdag maar liefst voor de 105e keer haar verjaardag vieren. Wat misschien nog meer over haar zegt dan haar leeftijd, is haar achternaam: veel toepasselijker wordt het niet, want Ivy doet nog steeds niets liever dan lekker lachen om de flauwste dingen.
Debra Carter, een medewerker van het verzorgingstehuis waar de vrouw inmiddels woont, vertelt dat haar verzoek van dit jaar de zoveelste is in een lange traditie. "Ivy heeft elk jaar een leuke uitdaging voor ons op haar verjaardag", aldus Debra. Wat ze dit jaar wilde? Hou je vast: ze wenste dat een team brandweermannen door haar raam naar binnen zou klauteren voor haar feestje. En zo geschiedde het! De mannen pakten hun ladders, en klommen op richting de derde verdieping, om vervolgens via het balkon naar binnen te komen.
[caption id="attachment_145708" align="aligncenter" width="700"]Foto: Tyne and Wear Fire and Rescue Services Foto: Tyne and Wear Fire and Rescue Services[/caption]
Toen de mannen eindelijk binnen waren, bleven ze uiteraard nog wel even om een plakje cake mee te pakken, want zoveel hadden ze wel verdiend na hun klimpartij. Voor Debra was het geen verrassing dat Ivy zoiets vroeg: "ze heeft altijd een geweldig gevoel voor humor gehad."
Dat de oude dame nog ontzettend veel zin in het leven heeft, is wel duidelijk, want ze heeft al een wens voor haar 106e verjaardag klaar liggen. Ze zou ontzettend graag Prince Harry ontmoeten.. en de gekheid van die prins kennende heeft ze nog best kans dat die wens uit zal komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten