Deze vrouw gaf haar hond de allerbeste laatste dag ooit. Dit is ontroerend, maar ook zó mooi...

Geen categorieaug 28 2016, 11:00
Alvorens deze vrouw haar trouwe viervoeter liet inslapen vanwege de chronische pijnen die het dier heeft, besluit ze nog één keer een geweldige dag met haar hond te beleven. Wat zeg ik? Dé geweldigste dag ooit te maken van zijn laatste etmaal op aarde.
Het brak haar hart, maar ze besloot desalniettemin dat het beter zou zijn: hond Hannah was oud en de gezondheid van het arme teefje liet zeer de wens over. Haar baasje vertelt:

"Sinds een maand of twee heeft Hannah regelmatig beroertes. Ze waren eerst klein en niets om je zorgen over te maken, maar ze werden langzaamaan erger. Hannah gebruikte enkele medicijnen: voor haar nieren en een andere kuur die ze had tegen de pijn in haar ellebogen en heupen. Als ze geen medicijnen gebruikte had ze niet echt erge toevallen. Ze had ze wel, maar ze waren niet verschrikkelijk. Maar wanneer ze geen medicijnen gebruikte kon ze niet normaal lopen of zelfs de trap op klimmen. Ze is er verschillende keren vanafgevallen."

En dus hakte ze de moeilijke knoop door. Ze besloot dat het egoïstisch zou zijn om Hannah nog langer te dwingen in zoveel pijn te bivakkeren, en dus maakte ze een afspraak met de huisarts om haar hond te laten inslapen. Maar voordat die gevreesde dag zou komen, wilde ze eerst nog wat moois beleven met het dier. In een serie foto's nam ze op grootse wijze afscheid van de hond die talloze jaren aan haar zijde is geweest, en met wie ze lief en leed heeft gedeeld. Aan alles komt een eind, en ook aan een hondenleven. Maar eerst nog Hannah het afscheid geven dat ze verdiende.
Vaarwel Hannah!
h1
h2
h3
h4
h5
Nog één keer alles samen doen!
h6
h7
h8
h9
h10
h11
h12
h13
Bedankt voor alle mooie herinneringen!
En toen was alle tijd ineens op.
ad_217184134-1
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten