Enorme Rus begint gevecht met automobilist midden op de snelweg. Daar krijgt hij al snel spijt van

Geen categorieaug 26 2016, 9:26
Van alle plekken is de snelweg wel de slechtste locatie voor een gevecht...
Stel je voor: je moet vechten tegen je allergrootste vijand. Waar zou je dat doen? In een boksring misschien? Of op een Russische snelweg, zoals deze twee boze automobilisten? Deze Russische chauffeur raakte zo gefrustreerd over het gebrek aan rijkunsten van zijn medeweggebruiker dat hij besloot om het met zijn vuisten op te lossen. Binnen de kortste keren gaan deze twee heren van onbekenden naar aartsvijanden. Een episch gevecht volgt...
Het gevecht begint eigenlijk omdat de kleinere vent simpelweg niet kan rijden. Hij veroorzaakt bijna een auto-ongeluk door zich net tussen een rij auto's te wringen. Wanneer het verkeer tot stilstand komt, lopen ze hun auto's uit en het gevecht begint. (De actie begint rond 1:00 in de video).
https://www.youtube.com/watch?v=epVDutrGlDU
Zoals je ziet, is het gevecht net zo snel weer afgelopen als dat het begon. Wat de reden daarvoor is, is mij niet bekend. Bleek de kleinere Rus soms een te sterke tegenstander te zijn? Of had die grote man er simpelweg genoeg van? Gelukkig bleef het bij een gevecht en werden ze niet aangereden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten