Jihad in Duitsland: woedende moslims proberen christelijke Afghaanse man te doden

Geen categorieaug 29 2016, 21:00
Wie denkt dat jihadisten momenteel allemaal iets te druk zijn, die is naïef. Genoeg woedend terroristisch volk in Europa om ook de terroristische kloothommel uit te hangen.
Het gaat weer eens "lekker"in Duitsland, waar een christelijke man op het nippertje is ontkomen aan een moordaanslag van woedende moslims die het niet eens zijn met het feit dat de man - een Afghaan - een zogenaamd Europese religie aanhangt. Gewoon op straat werd hij met een mes aangevallen:

"Een Afghaanse christen is in Maintal, bij Frankfurt am Main, door vier moslims aangevallen. Onder het uitroepen van ”Allahu akbar” zouden ze de man geprobeerd hebben te doden.

De aanval had plaats toen de man bij zijn huis op de fiets wilde stappen. Daarop werd hij tegengehouden door een Afghaan, waarop de drie andere daders opdoken en tegen elkaar zeiden dat dit hun „kans” was. Toen het slachtoffer zich probeerde los te rukken, zou een van de mannen geroepen hebben: „Dood hem.” Daarop pakte hij een mes en probeerde de christen-Afghaan aan te vallen."

De 31-jarige christelijke man raakte lichtgewond, en door zijn geschreeuw konden in ieder geval drie van de vier daders worden ingerekend. De aanslag was daarmee dus mislukt, en de Afghaanse man komt met de schrik vrij.
Case closed? Nee, dat niet. Het is namelijk opnieuw aangetoond dat Merkels 'wir schaffen das' een complete misrekening was. Niet alleen blijkt dat met het binnenhalen van een miljoen vluchtelingen er ook een hoop relschoppers meekomen, maar ook zijn de vele niet-moslims die óók gevlucht zijn totaal niet veilig meer. In Duitsland - een christelijk land, nota bene - bijna op straat vermoord worden omdat je een christen bent laat zien hoe diep onze oosterburen inmiddels zijn gezonken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten