Lesbische CNN-commentator die de Sharia verdedigt geeft niet op: kijk er genuanceerd naar!

Geen categorieaug 26 2016, 18:00
Sally Kohn, die onlangs een terechte stortvloed van kritiek over haar heen kreeg na het verdedigen van de Sharia, weigert de harde waarheid in te zien en gooit de handdoek nog niet in de ring.
Als je denkt dat je alles gehad hebt, dan kom je een merkwaardig type tegen: een lesbische vrouw die om één of andere reden de Sharia, de islamitische wet, verdedigt. Jawel, het gaat hier om dezelfde wet die zegt dat zij, als homoseksuele vrouw, onmiddelijk onthoofd, gestenigd, van een gebouw gesmeten of op een andere manier gruwelijk vermoord moet worden. Gekker wordt het niet.
Nu reageert ze op alle kritiek met een nieuw artikel van haar hand, waarin ze haar critici bekritiseert. Het komt er volgens haar op neer dat alles afhankelijk is van de verschillende interpretaties die je aan de Sharia kunt geven. Je kunt het spiritueel zien, als politiek middel of een persoonlijk iets. Er zijn 'meerdere' Sharia's, kijk daar genuanceerd naar!
Nee Sally: net zoals een vrouw een vrouw is en een man een man (iets waar zij het waarschijnlijk ook niet mee eens zou zijn), is de Sharia de Sharia. Het zijn dit soort zogenaamde 'nuances' die zo eigen zijn aan het cultuurrelativisme dat de ondergang van onze samenleving zal zijn. De Sharia behoeft geen nuances. Dat is juist het 'mooie' aan deze wetten, want alle islamitische geleerden zijn het erover eens dat er juist nauwelijks ruimte is voor interpretatie. Je moet ze lezen en uitvoeren zoals het zwart op wit staat in de Koran en de Hadith (verslag van Mohammed's leven, red.). Sommige dingen zijn verplicht en sommige zijn verboden, en daarmee is alles gezegd. Eigenlijk zou niemand kunnen twijfelen over de interpretatie daarvan.. behalve Sally Kohn dan.
Maar goed, dit is immers de vrouw die het helemaal prima vindt om Syrische migranten gelijk te stellen aan Anne Frank:
https://twitter.com/sallykohn/status/769003114410209280
En dat toont aan dat ik eigenlijk al veel te veel woorden verspild heb aan deze vrouw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten