Turkse haatminister mag doodleuk economische speech in Den Haag komen houden

Geen categorieaug 23 2016, 15:00
In Turkije lekker oproepen tot gruwelijke marteling, in Nederland leuk een nette toespraak houden en doen alsof je een fatsoenlijk mens bent. Zo rollen ze tegenwoordig in het autoritaire regime van Erdogan.
Ja, zo kennen we Nederland weer. In naam van de tolerantie mogen zelfs de meest afschuwelijke mensen naar ons land toe komen om hun zegje te doen. Het nieuwste voorbeeld: Nihat Zeybekci, de Turkse minister van economische zaken. Hij roept openlijk op tot de bloederige marteling van politieke tegenstanders (oftewel: mensen die niet pro-Erdogan zijn). Maar dat is prima in orde als je hier naar binnen wil hoor!
Zeybekci wist vlak na de mislukte Turkse coup wel wat hij wilde doen met niet alleen de coupplegers zelf, maar ook met alle Gülenisten die volgens hem stuk voor stuk medeverantwoordelijk waren. Hij noemt ze 'minder dan honden', en stelt voor ze in gaten te dumpen, ze vreselijke fysiek toe te takelen en daarmee door te gaan totdat ze smeken om gedood te worden. Fethullah Gülen, die in de VS verblijft, werd uitgemaakt voor een "rioolrat" die zeker ook nog gestraft zal worden door het Turkse justitiële apparaat.
Dit is dus de speech van de boze en het ambt van politicus onwaardige Zeybekci:
En nogmaals, dit figuur komt dus naar Den Haag:

"De Turkse minister van Economische Zaken Nihat Zeybekci spreekt vanavond in zalencentrum Zichtenburg in Den Haag. Er is daar een ‘volksbijeenkomst’, georganiseerd door de Nederlandse vleugel van de Unie van Europese Turkse Democraten (UETD). En dat is op zijn beurt weer de Europese tak van de AKP van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan."

Staat jullie lekker, Nederlandse regering, dat dit figuur een visum heeft kunnen krijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten