Amerikaanse zakenman zegt het lichaam van een draak te hebben gevonden. Eerlijk is eerlijk: het ziet er indrukwekkend uit

Geen categoriesep 16 2016, 21:00
Een wel heel erg bijzonder verhaal van een man die zegt een draak te hebben gevonden.
Draken zijn al sinds mensenheugenis deel van de meest spannende verhalen, tv series en films. Maar tot nu waren ze alleen nog maar een mythe. Soms worden ze neergezet als aardig en zachtmoedig zoals in de meeste kinderfilms. Kijk maar naar Heksje Lilly. Maar soms zijn ze worden ze ook gebracht als kwaadaardig en behoorlijk angstaanjagend. Denk maar eens de film Game of Thrones. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het een fijne gedachte vind dat ze niet echt zijn, maar dit kon weleens gaan veranderen.
Geruchten dat deze mythe toch weleens waar kon zijn gaan rond sinds er een video is verschenen met wat lijkt, het levenloze lichaam van een draak. Blijkbaar werd dit schepsel gevonden door een Amerikaanse zakenman die was afgereisd naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. Zodra hij de video plaatste, verspreidde het zich als een lopend vuurtje.
Hoe ontzettend cool dit ook is natuurlijk, het lijkt me allemaal toch niet echt. Er is zeer weinig informatie bekend vanuit betrouwbare bronnen. Er wordt gezegd dat de overblijfselen van het lichaam zijn meegenomen voor het testen door deskundigen. Maar er wordt niet bij verteld wie die deskundigen dan wel zijn.
Eerlijk is eerlijk: de beelden zien er werkelijk fantastisch uit. Als dit niet echt is, dan verdiend degene die dit heeft verzonnen een dikke pluim. Wat een knap kunstwerk is het geworden.
Op internet zijn inmiddels veel commentaren te lezen waarom dit niet echt zo zijn. Zo zegt een persoon op Reddit:
Draken hebben geen vier poten en vleugels. De voorpoten zouden zijn uitgegroeid tot vleugels. Net als bij een vleermuis.
De meeste mensen zijn er toch wel over uit dat dit niet echt kan zijn en dat draken toch echt een legende zullen blijven.
Toch wil ik er op wijzen, dat verschillende wezens die nu wij nu kennen en heel erg echt zijn, vroeger ook werden bestempeld als zijnde een mythe. Gorilla's, tijgers, reuze panda's en zelfs giraffes zijn hier voorbeelden van. Dus wie weet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten