Bizar: van de pot gerukte PvdA-burgemeester Zaandam wil Nederturkse tuigvloggers toch een buurthuis geven

Geen categoriesep 13 2016, 11:00
"Ik ben een strijder van Erdogan," riep de Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgün trots. Zijn burgemeester wil hem nu belonen met een gloednieuw buurthuis.
Dit kan echt alleen maar in Nederland: de PvdA-burgemeester van Zaandam, Geke Faber, zei gisteren bij het tv-programma Pauw dat de Nederturkse tuigvloggers die bewust een container en een buurthuis vernield hebben, wat haar betreft binnenkort toch weer een onderkomen krijgen.
De burgemeester, die maar weer bewijst dat de politieke correctheid een geestesziekte is, legde uit dat het Nederturkse tuig de container die hun buurthuis was compleet en totaal vernietigd hebben en dat ze, jawel, het buurthuis De Poelenburcht ook beschadigd hebben en daar een "jongerenwerker" getreiterd "en nog niet niet gemolesteerd" hebben, maar wat haar betekent dit natuurlijk niet dat ze nu uitgekotst worden! Welnee, als puntje bij paaltje komt zijn zij immers het slachtoffer! Ze worden waarschijnlijk systematisch gediscrimineerd. Of ze vallen tussen twee culturen in en weten niet wat ze met hun leven aanmoeten! Of... nou ja, verzin eens een ander kulexcuus om het wangedrag van deze kansenpareltjes goed te praten.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
Daarom zegt Faber dat er nu naar gekeken wordt om de zelfverklaarde 'strijders van Erdogan' toch maar weer toe te laten in De Poelenburcht óf om ze een ruimte te geven in een lokale moskee.
Bi-zar. Deze Turks-nationalistische hooligans terroriseren een hele stad, en worden vervolgens beloond door de burgemeester. Dit kan echt alleen maar in PvdA-land.
Ongelooflijk genoeg hebben de tuigvloggers Faber verteld dat ze hier totaal niet in geïnteresseerd zijn. In zowel De Poelenburcht als de moskee zou er namelijk toezicht zijn op hun activiteiten en dat willen ze ab-so-luut niet. Niet zo gek natuurlijk: het is wat moeilijk dingen vernielen, drugs gebruiken, en raadsleden bedreigen als er iemand over je schouder meekijkt.
Daar komt bij: deze Turkse etterbakken weten ongetwijfeld dat ze hun zin alsnog krijgen als ze hun poot stijf houden (opgeheven, Sieg Erdogan). Die Faber is een tegenstander van niet. Even doorgaan met je hooliganisme, nog wat meer mensen in elkaar trappen en gebouwen vernietigen, en voor je het weet biedt ze je gratis en voor niets een hangvilla aan zónder toezicht.
Toch heb ik een andere suggestie: laten we de Nederturkse tuigvloggers uitzetten... en mevrouw Faber met ze meesturen. Misschien dat ze het één en ander kan leren van hoe men in Turkije omgaat met dit soort randcriminelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten