De liefde van de jihadist gaat over lijken: bomvesten en geweren populairste huwelijkscadeaus

Geen categoriesep 24 2016, 12:00
Dat ISIS uit een stel moordende maniakken bestaat wisten we al langer. Dat hun geval voor romantiek ook rechtstreeks uit een horrorfilm komt, is echter nieuw.
Het lijkt voor elke persoon met een schrijntje verstand onvoorstelbaar, maar toch zijn er nog steeds vrouwen van over de hele wereld die afreizen naar ISIS-gebieden om zich daar gewillig in 'dienst' te stellen van een jihadist daar. We weten allemaal hoe laag personen van het vrouwelijke geslacht staan in de voedselketen van de plofbaard: ergens tussen varkens en apen in. Er worden de gruwelijkste dingen uitgehaald met vrouwen en meisjes daar, zoals verhaal op verhaal maar weer bewijst. Het enige woord dat echt weergeeft wat deze vrouwen voor hen zijn is "seksslavinnen". Zo hard is de waarheid in gebieden van ISIS de dienst nog uitmaakt.
De beulen van ISIS blijken er volgens een bemachtigd document in Libië ook zeer lugubere huwelijkstradities op na te houden. Zelfs in oorlogstijd kan een huwelijk niet voltrokken worden zonder een uitwisseling van huwelijksgeschenken. Waar dat normaliter echter vooral om geld en sieraden gaat, moeten de aanstaande echtgenotes van de berooide jihadisten het doen met iets minder romantische cadeaus: bomvesten en machinegeweren.
Wie denkt dat ze dit doen omdat ze geen alternatief voor handen hebben, zit er echter stevig naast. Nee, deze cadeaus zijn niet alleen bedoeld om te pronken in de vitrines van de dames, maar hebben ook een doel. Volgens opgedoken huwelijksdocumenten, waarin de bruiloft tussen een Tunesische man en een Nigeriaanse vrouw beschreven werd, is er zowaar over nagedacht. In het geval dat de man zou komen te overlijden (de sterftecijfers onder jihadisten liggen aardig hoog) is het aan de echtgenote om de dood van haar man te gaan wreken, en dan komen deze presentjes natuurlijk goed van pas.
Nee, deze lui laten geen enkele kans onbenut om tijdens en na hun dood zoveel mogelijk dood en verderf te verspreiden. Het is tijd dat wij hetzelfde gaan doen, maar dan onder de leden van deze verkrachtersgroep. Één ding verbaast me slechts in dit verhaal: dat deze slachtersbende überhaupt nog het respect kan opbrengen om überhaupt een cadeau te regelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten