De schrik van elke jihadist: deze huisvrouw onthoofdt ISIS-strijders en kookt hun hoofden

Geen categoriesep 30 2016, 13:54
Ja, ze houdt het hoofd van een ISIS-jihadist vast.
ISIS teistert Syrië en Irak nu al jarenlang met jihadistische terreur. Vrouwen worden tot seksslaven gemaakt, tegenstanders worden op gruwelijke wijze onthoofd en homo's worden van gebouwen gegooid. Gelukkig zijn er in Irak ook mensen die he-le-maal klaar zijn met ISIS. De 39-jarige huisvrouw Wahida Mohamed is zo iemand. Ze heeft zo'n enorme hekel aan jihadisten dat ze niet aarzelt om ISIS-strijders de meest gruwelijke straffen te geven.

"Ik onthoofdde ze, ik kookte hun hoofden, ik verbrandde hun lichamen."

Zo is het haar gebruik om ISIS-strijders te onthoofden en hun hoofden vervolgens te koken. Het is dus niet verbazingwekkend dat jihadisten doodsbang zijn voor deze felle huisvrouw. Ze staat op nummer één van de ISIS-dodenlijst, maar vooralsnog is het Wahida die ISIS-strijders doodt in plaats van andersom. Inmiddels heeft ze al zes aanslagen op haar leven overleefd.
38e8561400000578-0-image-a-1_1475137394018
Zoals je ziet valt er niet met Wahida te spotten: met haar grote kapmes is ze iedere jihadist de baas. Het is de grootste angst van jihadisten om gedood te worden door een voruw, aangezien vrouwen als 'minderwaardig' worden beschouwd door de moslimextremisten. Daar heeft Wahida gelukkig totaal geen boodschap aan. Haar broers, vader en echtgenoot werden vermoord door ISIS en ze is vastbesloten om de terroristen terug te pakken.
38e8561000000578-0-image-a-2_1475137627829
Gelukkig staat ze er niet alleen voor: Wahida is commandante van een strijdgroep van 70 mannen. Onder haar bevel proberen ze ISIS te verjagen uit Irak, en dat gaat ze best goed af: eerder deze week wist de strijdgroep het stadje Shirqat te veroveren op ISIS.
Maar dat is niet alles: Wahida traint haar dochters (20 en 22 jaar oud) om in haar voetsporen te treden. Mocht ISIS erin slagen om Wahida te vermoorden (wat hopelijk niet zal gebeuren) dan kunnen haar dochters het overnemen. Wahida is in ieder geval niet van plan om te stoppen met strijden voordat ISIS van de aardbodem verdwenen is.
Wat een fantastische vechtmentaliteit! Daar kunnen wij nog wat van leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten