DENK op jacht naar 'laaghangend fruit' in ghetto's als De Bijlmer

Geen categoriesep 08 2016, 9:00
Dit is hoe DENK over haar eigen achterban denkt.
Goh, is er nog een meer laagdunkende manier om je uit te laten over je eigen potentiële achterban?
https://twitter.com/JaapJansen/status/773583827998474240
"Oh, wij zijn vooral op zoek naar laaghangend fruit. Je weet wel, mensen die gemakkelijk op te rapen zijn omdat ze zwak, niet bijster intelligent, en gemakkelijk te manipuleren zijn! Ja, daar zien we wel wat in!"
Daar komt dit ongeveer op neer. En DENK is er nog trots op ook.
Dat is hilarisch, maar ook zorgwekkend. DENK geeft namelijk ook toe dat de strategie er bewust is om verschillende gemeenschappen in de Nederlandse samenleving tegen elkaar op te zetten... en vervolgens tegen elkaar uit te spelen.
Geen wonder dat leider Tunahan Kuzu bewust de antisemitische, anti-Israël kaart speelt met allerlei samenzweringstheorieën en aanvallen op de enige joodse staat ter wereld; aanvallen die ze niet richten op vrouwenonderdrukkende, homo-vermoordende islamitische regimes.
Dit is een buitengewoon gevaarlijke club. Daarom is het ons officiële doel om deze partij van, voor en door miezerige mannetjes en vrouwtjes de komende tijd kapot te maken. We zullen er alles aan doen om deze partij te ontmaskeren en heel Nederland te laten zien wie Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Sylvana Simons werkelijk zijn.
DENK moet kapot. Vandaag nog.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten