Man zet vrouw te koop op Ebay

Geen categoriesep 15 2016, 13:00
Een 33-jarige man uit het Engelse Yorkshire haalde een hilarische grap uit met zijn vrouw.
Vorige week kwam Simon O'Kane ziek thuis van het werk. Natuurlijk deed hij bij thuiskomst meteen zijn beklag tegenover zijn vrouw Leandra.

Tegen Metro vertelt hij hierover: “Als reactie hield ze haar gebruikelijke ‘bezorgdheidspraatje’, maar ging vervolgens al snel over op het feit dat ik de kaars vanaf twee kanten had aangestoken.

Hij vond dus eigenlijk dat ze gewoon begon te zeuren. En daar had Simon nou net geen zin in. Er ontstond een hilarisch plan: Leandra kwam op Ebay terecht.
[caption id="attachment_147294" align="aligncenter" width="300"]Leandra op Ebay (bron: Mercury Press) Leandra op Ebay (bron: Mercury Press)[/caption]
De tekst die Simon bij deze advertentie plaatste was al genoeg om je van je stoel te doen rollen van het lachen.

Te koop: één vrouw. Gebruikt, maar nog in goede staat. Reden voor verkoop… Ik heb mijn portie wel gehad en heb het gevoel dat er iemand MOET zijn die haar meer verdient dan ik (oh dear god, laat er iemand zijn.)

Maar dit was natuurlijk nog niet genoeg. Zo vertelde deze grappenmaker dat de "body works" in goede conditie zijn en dat ze prima functioneert in de keuken. Ook de minpunten werden niet vergeten:

ze maakt soms geluid dat je niet meer kunt stoppen, tenzij je blinkend metaal voor haar koopt

Ruilen voor een jonger model was ook mogelijk. En eenmaal verkocht, kon ze niet meer worden teruggebracht.
[caption id="attachment_147298" align="aligncenter" width="300"]Hilarische tekst vrouw te koop (bron: mercury press) Hilarische tekst vrouw te koop (bron: mercury press)[/caption]
Toen de 27-jarige Leandra de advertentie onder ogen kreeg nadat een collega de advertentie had ontdekt, wat zorgde voor grote hilariteit onder haar mede-collega's, werd ze woedend.

Ik kon hem wel wat aan doen! Hij had me niet alleen te koop gezet, hij had er ook nog een verschrikkelijke foto voor gebruikt.

Volgens Leandra, die haar man een hypochonder noemt, klaagt hij altijd dat hij zich zo ziek voelt, om vervolgens naar de sportschool te rennen.

"Ik heb tegen hem gezegd, dat als jij kunt sporten, jij mijn medelijden ook niet nodig hebt."

Stiekem was Leandra toch wel een beetje vereerd met de hoge bedragen die er geboden werden voordat Ebay de advertentie offline haalde. En gelukkig hebben ze toch nog smakelijk kunnen lachen om de geweldige reacties die ze kregen op deze advertentie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten