Politie in New York rekent de domste bommenlegger allertijden Ahmad Khan Rahami in

Geen categoriesep 19 2016, 19:00
De man die verantwoordelijk is voor enkele mislukte aanslagen in New York en New Jersey de afgelopen dagen, loopt niet meer rond op vrije voeten. Door een domme fout van deze nog dommere terrorist zit hij nu in een celletje.
Zo, van die mafketel horen we voorlopig ook niets meer. Ahmad Khan Rahami, die de afgelopen dagen bommen tot ontploffing bracht in de Amerikaanse staten New York en New Jersey, is ingerekend door de politie na een schietpartij waarbij de islamitische faalhaas het onderspit moest delven:

"Nadat zijn huis in Elizabeth was doorzocht, werd hij enkele uren later in het naburige Linden in de boeien geslagen na een vuurgevecht. Hij liep verscheidene verwondingen op maar was bij bewustzijn en verkeert niet in levensgevaar, zei een politiewoordvoerder. Op tv-beelden was te zien dat de verdachte op een brancard wordt afgevoerd."

Ahmad werd ontdekt doordat een politie-agent een telefoontje kreeg over een persoon die aan het slapen was in de hal van een kroeg. De politie-agent dacht met een dronken zwerver te maken te hebben, maar dankzij de verspreiding van zijn beeltenis wist de agent in kwestie direct Ahmad te ontkennen.
Wat een faalterrorist dus:
https://twitter.com/ThijsWhoa/status/777899050318323712
Maar laten we verder gaan dan ons alleen verkneukelen op de hilarische domheid van Ahmad: de miljoenen inwoners van New York en New Jersey zijn weer veilig, en dat is veel meer waard dan een beetje leedvermaak vanwege een oliedomme islamitische terrorist die gelukkig wat IQ-punten miste om daadwerkelijk mensen te doden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten