Politiekcorrecte burgemeester Almere veegt aanrandingen onder het tapijt om 'onrust' te voorkomen

Geen categoriesep 15 2016, 12:30
Ah ja, het is natuurlijk véél beter om vrouwen rustig te laten aanranden en erger. Onrust is het probleem, niet de aanrandingen zelf!
De knettergekke burgemeester van Almere, Franc Weerwind, heeft gisteravond toegegeven dat hij verschillende aanrandingen in de Almeerse wijk Parkwijk met de mantel der liefde bedekt heeft. Zijn 'argument': er bestond geen sociale onrust over. En dus wilde hij daar niet zelf voor zorgen.
Laat dat even goed op je inzinken: deze D66-burgemeester (welke andere partij zou zo te werk gaan?) geeft dus bewust geen ruchtbaarheid aan aanrandingen omdat mensen daar misschien door van slag raken.
Zo ziek is D66.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
Dat is natuurlijk te erg voor woorden, maar wacht, er is meer! Vorig jaar speelde er namelijk dezelfde problematiek in Almere. Toen zou een asielzoeker twee vrouwen lastig zijn gevallen. In plaats van de vrouwen te vuur en te zwaard te verdedigen zou de politie de slachtoffers ontmoedigd hebben om aangifte te doen. Want stel je voor dat mensen boos worden op asielzoekers! Dat moet je natuurlijk niet willen. Nee, nee, dan is het veel beter om een paar vrouwen af en toe te slachtofferen op het altaar van de multiculturele samenleving.
Dit is dus reden nummer zoveel om D66 bij de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar te decimeren. Deze mensen mogen het nooit voor het zeggen krijgen in ons land. Kijk maar naar Almere: wat ze daar doen zal, als Pechtold plaats neemt in het kabinet, landelijk beleid worden: houd je vrouwen en dochters maar alvast binnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten