Schandalig! Commando's moeten tijdens missies materieel lenen van buitenlandse collega's

Geen categoriesep 28 2016, 8:00
Dit alleen is reden genoeg om nooit van je leven meer op de VVD te stemmen. Die partij laat militairen gewoon aan hun lot over.
Eerst worden onze militairen op missies gezonden, maar als ze eenmaal bezig zijn worden ze aan hun lot overgelaten. Zo zeggen Nederlandse commando's -- je weet wel, elitetroepen! -- dat ze tijdens missies materieel moeten lenen van buitenlandse collega's. Doen ze dat niet, dan kunnen ze hun werk gewoon niet doen.

Ze informeerden onlangs bij advocaat en oud-beroepsmilitair Ruperti wat de kansen zouden zijn van een kort geding tegen Defensie. „Van de spullen die ze aanvroegen werd twintig procent gehonoreerd”, aldus Ruperti, die wel juridische mogelijkheden zag, maar hen overtuigde af te zien van een procedure omdat dat einde carrière zou betekenen. De militairen willen vooral drones lenen. Die hebben ze niet. Ook is er gebrek aan radio’s, nachtkijkers en scherpschutterswapens.

Deze mannen riskeren letterlijk hun leven om Nederland en haar belangen te verdedigen. In ruil voor hun bereidheid om hun leven in de waagschaal te stellen voor ons land worden ze vervolgens met een mes in de rug gestoken door VVD en PvdA, de twee regeringspartijen. Daarna komt VVD-minister Jeanine Hennis even langs om het mes een halve slag rond te draaien. Lekker hoor, laat ze maar lijden, die vuile patriotten!
Laat het duidelijk zijn: deze VVD verdient de stem niet van kiezers die zich het lot van militairen aantrekken... laat staan van militairen zelf. Het is een grove schande dat Hennis en Rutte dit niet slechts laten gebeuren, maar er zelfs de architecten van zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten