Sylvana Simons en DENK zijn dolblij met het anti-Zwarte Pietrapport van de Kinderombudsman

Geen categoriesep 30 2016, 14:27
Sylvana bedankt haar medestanders Quinsy Gario en Sunny Bergman voor deze 'overwinning'.
De Kinderombudsman, Sunny Bergman en Sylvana Simons. Wat hebben deze mensen gemeen? Nou, naast het feit dat deze figuren in een ivoren toren zitten en geen enkel idee hebben wat de gemiddelde Nederlander bezighoudt, hebben de drie ook gemeen dat ze alledrie een bloedhekel hebben aan Zwarte Piet. Vandaag presenteerde Kinderombudsman Margrite Kalverboer een rapport waarin Zwarte Piet wordt bestempeld als een 'racistische' figuur.
Volgens Kinderombudsman Kalverboer veroorzaakt de figuur van Zwarte Piet racisme omdat kinderen de naam als scheldwoord gebruiken. Dat is natuurlijk net zoiets als zeggen dat olifanten beledigend zijn voor dikke mensen en vuurtorens beledigend voor roodharigen, maar dat maakt deze mevrouw niets uit. Sunny Bergman en Sylvana Simons, twee andere haters van Zwarte Piet, vinden dat natuurlijk geweldig.
Sylvana's dag is weer helemaal goed door het bizarre anti-Zwarte Pietrapport van de Kinderombudsman. De DENK-diva weet dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders Zwarte Piet helemaal prima vindt, maar ze hoopt via de politiek alsnog haar zin te kunnen doordrijven. Als Nederland niet meewerkt, moeten ze maar worden gedwongen, vindt Sylvana. Tijd om de "indoctrinatie" met Zwarte Piet te stoppen, schrijft ze:

"indoctrinatie met zp leidt wel degelijk tot discriminatie, uitsluiting, pesten en dus een onveilige leefomgeving voor zowel witte als zwarte kinderen."

Sylvana's partij DENK vindt hetzelfde:

"Nu zowel de Verenigde Naties als de Nationale Kinderombudsman zich hebben uitgesproken, kan de politiek niet achterblijven en dient zij de norm van deze mensenrechtenorganisaties over te nemen."

De politiek kan niet achterblijven. Met andere woorden, de politiek dient Zwarte Piet te verbieden hoewel de meerderheid van Nederland Zwarte Piet geweldig vindt. Dat is toch de wereld op zijn kop? Kinderen vinden Zwarte Piet fantastisch. Het is dus een klap in hun gezicht om Zwarte Piet te verbieden. Maar DENK, Sylvana en de Kinderombudsman doen net alsof ze kinderen 'helpen' door Zwarte Piet te verbieden. De hypocrisie druipt er vanaf. Bah.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten